NIJE ZNAO DA GA KAMERE SNIMAJU! Terza odveo trudnu Milicu van Srbije pa URADIO OVO - ŠOK POTEZ BUDUĆEG OCA!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkrivena istina o njihovom odnosu!

NIJE ZNAO DA GA KAMERE SNIMAJU! Terza odveo trudnu Milicu van Srbije pa URADIO OVO - ŠOK POTEZ BUDUĆEG OCA!

Foto: printscreen/instagram

Milica i Terza

Bivša učesnica rijalitija "Elita", Milica Veličković, iznenadila se u pomenutom programu kada je saznala da je ostala trudna sa svojim dečkom Borislavom Terzićem Terzom tokom boravka u rijalitiju. Njihov odnos je postajao sve čvršći kako je trudnoća odmicala, a oboje su pokazali ozbiljnost u pogledu roditeljstva.

Foto: Instagram.com

Milica Veličković

Čvrsta veza na društvenim mrežama

Popularnost koju je doneo rijaliti im očigledno prija, a par je postao aktivniji na društvenim mrežama, gde redovno dele zajedničke fotografije i video snimke. Nedavno, Terza je objavio fotografiju trudne Milice kako pozira na mostu, ističući njen trudnički stomak. Ove objave su izazvale veliku pažnju javnosti i pokazale da oboje jedva čekaju da postanu roditelji.

Foto: instagram.com/comaara

Milica Veličković

Ljubav u cvatu

Pored fotografija, Terza je takođe podelio video snimak na kome nije ni znao da ga kamere snimaju. Na pomenutom snimku se vidi kako ljubi Milicu, iskazujući svoju sreću i uzbuđenje zbog predstojećeg roditeljstva. Ovaj nežni gest pokazuje da njihova ljubav cveta i da se raduju novom poglavlju u svojim životima.

Trudnoća Milice Veličković i buduća očinska uloga Borislava Terzića Terze izazvala je veliku pažnju javnosti, a njihove objave na društvenim mrežama pokazuju da su oboje spremni da se posvete roditeljstvu i da uživaju u svakom trenutku zajedno. Očekuje se da će njihov odnos i dalje cvetati kako se bliži datum dolaska njihovog prvog deteta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading