"IVAN MANIPULIŠE KULIĆIMA I MALIM ŽELJKOM"! Konačno otkrivena istina, Bebica OŠURIO PO MARINKOVIĆU KAO NIKAD!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Macanović konačno razvezao jezik!

"IVAN MANIPULIŠE KULIĆIMA I MALIM ŽELJKOM"! Konačno otkrivena istina, Bebica OŠURIO PO MARINKOVIĆU KAO NIKAD!

Foto: Instagram/printscreen, ST/Nikola Mutić, Antonio Ahel/ATAImages, youtube.com/Zadruga Official

Miljana, Bebica i Ivan

Iznenadno pomirenje rijaliti zvezde Miljane Kulić i Ivana Marinkovića izazvalo je totalnu pometnju u javnosti, a Nenad Macanović Bebica, koji je sinoć gostovao u emisiji "Narod pita" surovo je prokomentarisao odluku svoje bivše devojke.

Bebica je ispričao za domaće medije kako je to samo "klasična manipulacija od strane Marinkovića" i "jezivo mu je što isto radi i detetu koje ima s Kulićevom", malom Željku Kuliću.

Foto: instagram.com/printscreen

Miljana, Ivan i Željko

- Ja mogu najbolje da kažem. Nije tako, da je Jelena bila prepreka ili barijera, čak mogu i da kažem da se Jelena često dopisivala sa Marijom (Kulić, Miljaninom majkom) i bila je za to da Ivan bude što više uz Željka. To je klasična manipulacija, Ivanova nad Kulićima, nad detetom, što je meni jezivo, to mi je tako strašno - otvorio je dušu Bebica za "Pink.rs".

Tu se, međutim, nije i zaustavljao.

Foto: printscreen/RTVPink

Bebica

- Meni je to dno dna, nevezano što su oni u pitanju, nego bilo ko, ko radi takve stvari i ko manipuliše tako jednom porodicom i detetom... Ja sam imao problem sa svojom bivšom ženom i viđanjem dece, trajalo je dve godine, ali niko i nikada neće saznati kako se to završilo. Neke stvari ne zaslužuju da završavaju na portalima. Koliko sam ja loših stvari uradio, sada bar mogu da ih zaštitim. Mogao je da uradi da se ne zna, ali njemu to izgleda odgovara - smatra Nenad Macanović Bebica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading