"MAJA MARINKOVIĆ MORA HITNO NA OPERACIJU!" Straletino stanje zabrinjavajuće, POSLEDICE MOGU BITI KATASTROFALNE?!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna od najpopularnijih učesnica rijalitija zabrinula sve fanove!

"MAJA MARINKOVIĆ MORA HITNO NA OPERACIJU!" Straletino stanje zabrinjavajuće, POSLEDICE MOGU BITI KATASTROFALNE?!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Maja Marinković

Starleta i rijaliti zvezda Maja Marinković nikada nije krila da je prošla kroz brojne estetske korekcije i da je u svoj izgled uložila značajnu sumu novca. Prema rečima njenog oca, Maja je potrošila više od 15.000 evra na razne procedure, uključujući i poslednje prilagođavanje zadnjice pre nego što je ušla u rijaliti šou "Elita".

Međutim, čini se da promene na njenom telu nisu postigle očekivane rezultate. Na nedavno objavljenim snimcima koji kruže društvenim mrežama, čini se da se Majina zadnjica izdeformisala, iako je već bila podvrgnuta jednom korektivnom zahvatu. Ova promena izazvala je brojne reakcije na društvenim mrežama, gde su se pojavile skandalozne fotografije koje prikazuju njeno trenutno stanje.Na Instagramu su se pojavili komentari koji upoređuju njen izgled pre i posle estetskih intervencija, sa opisima koji sugerišu da su promene negativno uticale na njen izgled.

- Evo iskrena sam i pitam da li je Maja bolja ovako ili sa svojom prirodnom zadnjicom? Žena se unakazila realno - glasio je opis uz fotografije Maje pre i nakon intervencija na stranici koja se bavi popularnim rijalitijem, na društvenoj mreži Instagram.

"Ama prirodna,ne znam koji joj đavo bi da to napravi", "Unakazila se", "Nije strašno, potrebna je mala popravka i ništa više.. srediće ona to", "Naučila samo da se guzi, plasticna pozadina, užas", "Pozadina joj je bila bez mane i uopšteno građa... i grudi one prve, manje što su joj bile, više su išle uz njenu građu, ali eto", "Zemlja u haosu, a vi se bavite njenom pozadinom, povraća mi se", "Ovo je fotošopirano. I lice i pozadina, pa vidi se", "Naravno da je bolja sa svojom. Ako joj se nije sviđala, uz malo vežbe je mogla da koriguje", "Naravno da je bolja sa svojom kojom je trebala samo vežbanjem usavrsiti ne previše mršaviti... ali ja nisam ona... ako se njoj sviđa ova nova, ko sam ja da joj ista kažem", "Ja je gotivim i podržavam, ali sam realna pre svega i da treba kod doktora na korekciju, to definitivno, jer tu nešto nije dobro odrađeno, prelaz ne sme da se ovoliko poznaje", nizali su se komentari na pomenutoj društvenoj mreži.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (2)

Loading
djole

12.08.2024 21:26

GROZNO!!!

Sava

12.08.2024 21:53

Plastična je odvratna.