ANELI AHMIĆ SE UVIJA OD BOLOVA! Nakon intervencije koju je imala na vilici, mora ponovo kod doktora! Ovo su detalji (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Procedura mora da se obavi kod doktora kod koga je i radila prvi put intervenciju.

ANELI AHMIĆ SE UVIJA OD BOLOVA! Nakon intervencije koju je imala na vilici, mora ponovo kod doktora! Ovo su detalji (FOTO)

Foto: Printskrin/RTV PINK

Aneli Ahmić

Bivša učesnica rijalitija Elita Aneli Ahmić već neko vreme trpi užasne bolove u predelu vilice, a sve zbog toga što joj brada ne reaguje dobro na hijaluronske filere koje je nedavno stavila. Naime, ona je na jednoj privatnoj klinici, kako smo saznali, stavila nekoliko mililitara filera kako bi preoblikovala bradu, a kako je na njoj to bila doza daleko veća od prepopučene, nastali su problemi. 

- Aneli već neko vreme trpi ozbiljne bolove. Nakon što je sve što se tiče otoka i podliva došlo na svoje mesto, počela je da joj se koči vilica, što znači da je možda neki od nerava pogođen, a što inače ne bi trebalo da se dešava. Ona sada planira da topi filere jer ne može da podnese bolove, a u dogovoru sa doktorom kod koga je radila intervenciju ugovoriće to kako i kada će da se upuste u proceduru - priča dobro obavešten izvor za Republiku. 

Foto: TikTok printscreen

Aneli Ahmić

 

Podsećamo, kako smo ranije pisali, bivša takmičarka rijalitija ,,Elita", Aneli Ahmić, izazvala je dosta pažnje kada je nedavno odlučila da uživo prenese svoj dan na popularnoj platformi TikTok. Međutim, ono što je iznenadilo njene pratioce bilo je to da je kamera uhvatila Anelino lice sa modricama i podlivima, što je izazvalo brojne spekulacije među njenim fanovima.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić

 

Tokom uživo prenosa, Aneli je otvoreno priznala da su modrice na njenom licu posledica nedavnih estetskih korekcija koje je uradila kod plastičnog hirurga. Kako je otkrila, Aneli je dopunjavala bradu, jagodice i usne hijaluronom, te je istakla da su modrice i podlivi uobičajena posledica ovakvih zahvata.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading