HITAN PREKID PROGRAMA NA PINKU! Šokirala goste, publiku i voditeljku, ovo niko nije očekivao!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši učesnik "Elite" zaprošen uživo!

HITAN PREKID PROGRAMA NA PINKU! Šokirala goste, publiku i voditeljku, ovo niko nije očekivao!

Foto: Pink, ST/N. PANČIĆ

Elita

Sinoć su u emisiji "Narod pita", koju je vodila voditeljka Maša Mihailović, gosti bili Milena Kačavenda i Samir Ramović. Bivši učesnici "Elite 7" su se potrudili da emisija bude turbulentna, a pred sam kraj došlo je do šok-iznenađenja. 

Naime, poslednja gledateljka koja se uključila u program odlučila je da zaprosi pevača iz Crne Gore.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Samir zaprošen u programu uživo

- Kumo, blistaš. Htela sam da se uključim kad je bio Ša, ali sam videla da kritike ne podnosi. Pozdrav i za Samira. Izuzetan si vokal, ja bih te nešto pitala, ali da prvo pitam kumu da li smem da pitam? Htela sam da ga pitam da se uda za mene - govorila je gledateljka.

- Kako stvari stoje, mislim da više nikad neću da se ženim, ali hvala na ponudi. Ostavite Maši broj, slike i opis. Naglasite da je to za sklapanje braka - poručio je Samir.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Samir je pre toga priznao da mu se više ne sviđa Kačavenda

Samir, koji je mesecima u rijalitiju pokušavao da smuva Kačavendu, izjavio je da je ona za njega prošlost i da više ne gaji osećanja prema njoj.

- Milena je za mene prošlost. Nije me ona povredila, nego je prošao određen period. Nije trebalo da prelazim preko nekih stvari. U poslednje vreme me je pominjala u negativnom kontekstu. Povredile su me neke stvari koje nisam očekivao od nje i koje nisam zaslužio, postavila se kao da sam joj najveći neprijatelj. Podbadala me je za stolom, ja to nisam očekivao od nje - dodao je Samir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading