OVO JE POZADINA POMIRENJA JANJUŠA I ASMINA! Bivši košarkaš konačno rešio da otkrije pravu istinu!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njih dvojica su se javno prepucavali za vreme trajanja "Elite!

OVO JE POZADINA POMIRENJA JANJUŠA I ASMINA! Bivši košarkaš konačno rešio da otkrije pravu istinu!

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Facebook

Bivši rijaliti učesnik Marko Janjušević Janjuš i nekadašnji dečko Aneli Ahmić, Asmin Durdžić nedavno su izgladili odnose, pa su javno platili starletu kako god su stigli. Sada se Janjuš ponovo oglasio, pa je detaljnije pričao na temu toga u kakvom je odnosu s Asminom, i kako je došlo do toga da se pređašnje tenzije smire.

Njih dvojica su se javno prepucavali za vreme trajanja "Elite", a nakon toga je došlo do preokreta. Kako je Durdžić izjavio, njemu se Marko prvi javio i izvinio zbog svega lošeg izrečenog. 

Foto: ATA Images

Amin Durdžić, Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš

 

- Što se tiče Asmina, ne znam. Stvarno jesmo vređali jedan drugog, ja momka nisam poznavao pre nego što sam ušao u rijaliti, a onda je on mene prozivao. Poslao mi je poruku i sasvim mi se normalno obratio i ja njemu, od tog trenutka ne razgovaramo o rijalitiju, niti spominjemo Aneli, ali smo spustili loptu - rekao je Janjuš za Pink.rs, pa otkrio da li su se njih dvojica urotili protiv Aneli, kako je ona pričala:

Foto: ST/N. PANČIĆ, Facebook

Amin Durdžić

 

- To je završeno što se tiče Aneli. Ne družimo se mi sad ne znam ni ja šta, ni protiv koga se nisam urotio niti ću. Ljudi iz rijalitija me ne intresuju, čast izuzecima.

Janjušević se zatim osvrnuo i na tetovažu koju je posvetio svom pokojnom bratu, Mihailu. 

- Ja volim tetovaže, nažalost je urađeno ovo što nikada nisam ni pomislio da će se desiti u život. To je nešto što... Ne znam kako da ti opišem, bar nešto da je na mom telu ostalo, nažalost, njegova slika koju ću nositi na sebi dok sam živ - objasnio je on.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading