ZOLA VAN SEBE ZBOG POMIRENJA IVANA I MILJANE: Čini sve da je vrati, upustio se u žestoku borbu za Kulićkino srce (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tek sad, kad je bivši, pokazao koliko pati i otkrio svoju romantičnu stranu!

ZOLA VAN SEBE ZBOG POMIRENJA IVANA I MILJANE: Čini sve da je vrati, upustio se u žestoku borbu za Kulićkino srce (FOTO)

Foto: Ata images

Otkako je odjeknula vest o pomirenju Miljane Kulić i Ivana Marinkovića, a društvene mreže preplavile njihove zajedničke slike sa sinom Željkom, mnogi su se pitali šta za to vreme radi Nišlijkina najveća ljubav Lazar Čolić Zola.

Republika

Foto: printscreen/instagram

Miljana Kulić i Ivan Marinković sa sinom Željkom

On se ubrzo oglasio na Instagram profilu sa Crnogorskog primorja, a sudeći po njegovim objavama, reklo bi se da vidno pati i na indirektan način pokušava da poruči bivšoj da je pogrešila. 

Naime, on je nizao Instagram priče sa srceparajućim pesmama, pa je počeo od pesme Džala Brata i Bube Korelija "Cataleya" i stihova: 

- "Gdje se budiš, s kim spavaš, kome sudiš, kog varaš, šutiš, ludiš, dok sanjaš ono što ja imam s njom, još se trudiš da slažeš, još me vučeš dok padaš, još mi uvijek se nadaš, ko broj blokiraš mi bol (Ajajajaja), ja sam ranjen vuk kad sam na nju ljut i kažem svaki put da je zadnji put" - čulo se u pozadini uz sliku na kojoj Zola pokazuje mišićima koliko je jak. 

Odmah zatim, u sledećoj objavi, Zola klima glavom uz reči iz intervjua Bojana Marovića koji govori o tome kako u ljubavi ne bi trebalo da postoje kalkulacije, te da on nema nikakvu računicu, već uvek samo stavi srce na sto, ali i tvrdi da drugi i te kako koriste digitron u ljubavnim odnosima. 

Pošto je u opisu napisao: "Objasnio čovek", mnogi su to protumačili kao da je upućeno Miljani, aludirajući na to da ona sada pravi kalkulacije s ocem svog deteta.

Već sledeća Zolina objava mogla bi se isto tako protumačiti jer se radi o pesmi Saše Matića "A ti si izabrala njega", dok je u opisu uz svoju fotografiju istakao upravo stihove iz pomenute pesme: 

- A mogla si da imaš me, sa mnom da živiš najbolje!

Po svemu bi se moglo reći da je suviše slučajnosti.

Međutim, Zola se ni tu nije zaustavio, već je nastavio da niže objave, pa je pokazao kako se okupila njegova ekipa na večeri u restoranu da bi usledio noćni provod.

Tek tu je isplivala još jedna "slučajnost" da se Čolić baš najviše veselio uz pesmu "Moje bivše žene" Miljaninog omiljenog pevača Darka Lazića i padao u trans baš uz reči "Da se menjam sada ne ide..."

Da li će na sve ovo reagovati Miksi i kako, ostaje da ispratimo ili će ipak dati novu šansu svom odnosu s Ivanom, koji ostaje kod Kulića u Nišu nekoliko dana da bi provodio vreme sa svojim naslednikom Željkom.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading