ŠOK-OBRT! U JEKU RATA SA ANELI JANJUŠ POKAZAO SVOJA PRAVA OSEĆANJA: Jednim gestom svima stavio do znanja da mu je i dalje BITNA U ŽIVOTU!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Janjušević, na opšte iznenađenje, stao u odbranu Ahmićeve.

ŠOK-OBRT! U JEKU RATA SA ANELI JANJUŠ POKAZAO SVOJA PRAVA OSEĆANJA: Jednim gestom svima stavio do znanja da mu je i dalje BITNA U ŽIVOTU!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Bivši košarkaš Marko Janjušević Janjuš šokirao je javnost kada je usred emisije "Narod pita" u kojoj je sinoć gostovao sa Anđelom Rankovićem stao u odbranu svoje bivše partnerke Aneli Ahmić, sa kojom uopšte nije ostao u dobrim odnosima posle "Elite".

Naime tokom uključenja jedne gledateljke, Ljiljane iz Beograda, došlo je do rasprave u kojoj je Janjuš ipak rešio da zaštiti bivšu, bez obzira na sve.

- Anđelo, svaka ti čast na kulturi, to poštovanje prema porodici i devojci. Da li si posavetovao Anitu kako da uloži novac - gledateljka se prvo obratila Anđelu.

- Drago mi je da sam doprineo njenoj promeni, a šta će ona da uradi sa nagradom, to je njena stvar. Pare idu na stan i neke korisne stvari, fokus joj je posao i stan - odgovorio je Anđelo.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marko Janjušević Janjuš ne da ružnu reč na Aneli Ahmić

- Janjuše, kad si upoznao Aneli? Oni su se čuli preko Tiktoka - prebacila se gledateljka zatim na drugog gosta.

- Negde april, jun. Nismo se upoznali tu, razmenili smo neke poruke. Ja svakoj atraktivnoj devojci pošaljem neku porukicu - odgovorio je Janjuš.

- Mislim da si naseo na jednu veliku prevaru, ona nije onakva, kakvom si je smatrao. Nije dostojna pravog muškarca, malo je raskalašna - rekla je gledateljka.

To je iskusnog rijaliti igrača izazvalo da krene da brani Ahmićevu.

- Meni je neprijatno da pričate tako o njoj, ipak smo provodili vreme zajedno. To je jako ružno - zaključio je Janjuš.

Inače, mnogi smatraju da se strasti među njima nikada i nisu stišale, iako ne govore i oboje posle rijalitija nastoje da žive svoje živote.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading