ANITA STANOJLOVIĆ BEZ BLAMA I SRAMA JAVNO POKAZALA ZADNJICU! Pobednica "Elite" ŠOK POTEZOM zatekla čitavu javnost! (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanojlovićeva pokazala čime raspolaže!

ANITA STANOJLOVIĆ BEZ BLAMA I SRAMA JAVNO POKAZALA ZADNJICU! Pobednica "Elite" ŠOK POTEZOM zatekla čitavu javnost! (FOTO)

Foto: instagram.com/aniita.stanojlovic

Anita Stanojlović

Aktuelna pobednica rijalitija "Elita" Anita Stanojlović velikim trijumfom osvojila je srca čitavog auditorijuma, a interesovanje za njen privatni život ne jenjava. 

S obzirom na popularnost i more benefita koje nosi sa sobom laskava titula pobednice rijalitija, mnogi zli ljudi su ljubomorni na njen uspeh. Nedavno se Anita požalila fanovima na mreži da je žrtva velike prevare i da je životno ugrožena, kao i njen partner, Anđelo Ranković.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Anita I Anđelo

Naime, kako se može zaključiti po njenoj objavi, neko je pokušao da joj ukrade identitet na mreži i na njen račun sakuplja pratioce i slavu, ali pravi i goleme probleme, zbog kojih je Anita morala da potraži zaštitu policije.

- Želim sve da vas obavestim da se ovaj lažni profil na Tiktoku predstavlja kao ja, vređa ljude, piše svašta, i vređa rome. Nikada nisam uvredila romsku zajednicu, a osoba koja stoji iza ovoga mi pravi jako velike probleme, i dobijam preteće poruke. Od ponedeljka će sve ovo biti prijavljeno policiji tako i visokotehnološkom kriminalu. Kao i svi drugi koji su na bilo koji način pokušavali da se predstavljajukao ja ili da udaraju na moje ime i prezime. Ovo je sajber kriminal i verujte da neću ostati imuna na ovo - napisala je Stanojlovićeva, a kao što se može videti u tekstu koji smo prvi objavili, većina je pretnja smrću.

 

 

Sada je Anita očigledno rešila da preuzme stvari u svoje ruke i poradi na sebi i svojoj zaštiti. Na fotografiji koju je danas objavila, može se videti da je vredno i marljivo počela da vežba, a mišići su potvrdili da nikad nije bila jača. U prvom planu pobednica je istakla svoju zadnjicu i dokazala da sa njom zaista nema šale. U izuzetno kratkom vremenskom roku njen profil na društvenoj mreži Instagram bio je zatrpan najrazličitijim stavovima po pitanju pomenute fotografije, a da li će mišići uplašiti pohlepne ljude koji žele da joj naude, ostaje nam da saznamo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (2)

Loading
dušanka

08.08.2024 05:15

FUJ ZA NJU...NEŠKOLOVANU, PRIMITIVNU...NA ŽALOST NEĆU GLEDATI SLEDEĆU SEZONU...AKO FOLIRANTI BUDU FAVORITI...UZELI SU NOVAC NA PREVARU...ZLO POBEĐUJE ZLO...

dušanka

08.08.2024 05:20

NAŠ ILI VAŠ ANĐELČIĆ...KO ČUO KO NE ČUO,,,ALI ZLO JESTE ZLO...NAŠ ANĐELČIĆ JE NA ŽALOST PROMAŠEN...TERA MI SUZE NA OĆI...ALI FOLIRAT...IMAM UTISAK DA PRED OGLEDALOM NAMESTI FACU...ISPROBA REČNIK...NEMA MIMIKU...KAO TELETABIS...ZTA NJEGA JE VEŠTAČKA INTELIGENCIJA G...E...N...I...J...A...L...A...C...