TAKI MARINKOVIĆ IMAO KONTAKT SA TEODORINOM MAJKOM: Delićeva napokon PRIZNALA sve šta je imala sa Majinim ocem!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teodora Delić progovorila o odnosu sa Takijem Marinkovićem.

TAKI MARINKOVIĆ IMAO KONTAKT SA TEODORINOM MAJKOM: Delićeva napokon PRIZNALA sve šta je imala sa Majinim ocem!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

U večerašnjoj emisiji "Narod pita", voditeljka Ivana Šopić je ugostila bivše takmičare rijalitija "Elita" - Boru Terzića, Teodoru Delić i Lejdi Di. U jednom trenutku se uključila gledateljka, koja je htela da popriča sa Teodorom Delić o njenom odnosu sa Takijem Marinkovićem

Teodora je istakla da nema kontakt sa Takijem, jer joj se nije svidelo to što je on ostavljao prostora da se pomisli da je među njima bilo nešto više, a zapravo su bili samo prijatelji. Teodora je istakla i da je Taki imao kontakt sa njenom majkom. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Teodora Delić u emisiji ,,Narod pita"

 

- Sa Takijem nisam u kontaktu, jer je išlo u njegovu korist, uvek je ostavljao prostora, kao da sam mu zaista bila devojka, iako zna da nije bilo tako. Ja kapiram i njegov humor, ali smatram da nije trebao tako da postupi, trebao je da prekine priču, jer on vrlo dobro zna kako je to funckionisalo - tvrdila je Teodora. 

- Mislim da kriješ nešto, čim se odlučila da prekineš kontakt sa njim - izjavila je gledateljka. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Teodora Delić priča o Takiju Marinkoviću

 

- Nisam ja ni rekao da mi je loše uradio, on se čuo sa mojom majkom i mnogo joj je pomogao, oko rođendana, ali je ostavljao prostor u izjavama da smo imali nešto, tako da je to mogao mnogo ranije da preseče i da objasni da nema veze sa vezom, kasnije je on pričao, ali kapiram da je hteo i on da se igra. Nemamo potrebe da imamo kontakt, cenim ga kao čoveka, ali to je to. Moja majka ga je gledala kao prijatelja, kao moju podršku. Ja sam i sama rekla da smo maltene išli na početku da se dignem,o u orbitu, da budem ja zapažena, shvatila sam da mi je to bila greška, ja ga i dalje poštujem, ali nemam potrebu da se čujemo - dodala je Teodora.  

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Snezana

05.08.2024 13:18

Ova je htela da se "lansira u orbitu" 🚀🤣🤣🤣🚀. O majko draga, sta cu sve cuti! Molim te da se ne lansiras bez debelog cinkarosa. Zajedno se "lansirajte u orbitu"!