ANELI AHMIĆ ISPALO SVE UŽIVO U PROGRAMU: Nemirnu INTIMU jedva sakrila rukama, kamera zabeležila ŠOK KADAR!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aneli Ahmić u emisiji ,,Narod pita" nije mogla da obuzda intimnu regiju.

ANELI AHMIĆ ISPALO SVE UŽIVO U PROGRAMU: Nemirnu INTIMU jedva sakrila rukama, kamera zabeležila ŠOK KADAR!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić

U večerašnjoj emisiji "Narod pita", voditeljka Maša Mihailović je ugostila bivše takmičare rijalitija "Elita" - Aneli Ahmić, Mionu Jovanović i Lepog Miću. Ova raznovrsna ekipa definitivno je privukla pažnju gledalaca svojim živopisnim ličnostima i intrigantnim pričama iz rijalitija.

Među mnogim gledaocima, posebno je privukla pažnju haljina koju je nosila Aneli Ahmić. Haljina je bila crna i čipkana, ostavljajući utisak provokativnosti i elegancije istovremeno. Aneli je svojim stilom definitivno ostavila snažan utisak, a njena pojava u emisiji je bila tema brojnih komentara na društvenim mrežama.

Aneli je rukama jedva uspela da pokrije intimu koja je ispala uživo u programu. 

 


U toku emisije, Aneli je otkrila mnoge zanimljive detalje iz svog boravka u rijalitiju "Elita". Gledaoci su imali priliku da saznaju više o kulturnim sukobima, tajnim savezima i neizbežnim konfliktima koji su obeležili njen boravak u luksuznoj vili. Pored toga, Aneli je otvoreno govorila o svojim planovima za budućnost i izazovima sa kojima se suočava nakon izlaska iz rijalitija.

Miona Jovanović je takođe bila u centru pažnje, otkrivajući svoje omiljene trenutke iz "Elite" i deljenje anegdota. Njena energična ličnost i iskrenost su osvojile simpatije publike, a mnogi su bili zainteresovani da čuju više o njenim iskustvima u rijalitiju.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading