"ZAPALILA MI SE ZADNJICA": Pobednica "Elite" progovorila o intimi sa Anđelom, pa priznala koliko je u njegovom odsustvu bila NEVALJALA!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anita Stanojlović otkrila u čemu je preterala dok je njen dečko boravio u Beogradu.

"ZAPALILA MI SE ZADNJICA": Pobednica "Elite" progovorila o intimi sa Anđelom, pa priznala koliko je u njegovom odsustvu bila NEVALJALA!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Anita Stanojlovići Anđelo Ranković

Pobednica "Elite" Anita Stanojlović progovorila je o svom odnosu sa Anđelom Rankovićem u lajvu koji je na TikToku držala sa Aneli Ahmić, te otkrila neke najintimnije detalje, o kojima drugi uglavnom ne pričaju.

Naime, kako par trenutno održava vezu na relaciji Kruševac-Beograd, Anita je priznala da sa Anđelom provodi vreme kada je u Beogradu, dok je kod kuće uglavnom upućena na svoju porodicu i neke svoje aktivnosti. Ona je sa pratiocima podelila razne utiske i odgovarala na različita pitanja, pa istakla da jedva čeka da počne da trenira, te da će ići u obližnju teretanu.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anita Stanojlović progovorila o vezi na daljinu sa Anđelom Rankovićem

U jednom trenutku se nasmejala i priznala da mora da sačeka da joj se "smiri guza" jer je izgorela u solarijumu.

- Zapalilo mi se du*e, bila sam prvi put 12 minuta, stvarno sam preterala, ne mogu da sedim koliko me opalilo - požalila se Stanojlovićeva u lajvu u kome su joj često postavljali i pitanje zašto je neraspoložena.

- Nisam, ljudi, šta vam je - zaključila je ona.

Međutim, sve vreme je prilično letargično odgovarala na sve teme koje ljude zanimaju, a pogotovo na one koje se tiču njenog fizičkog izgleda, kao i odnosa sa Anđelom. 

Što se novca koji je zaradila u rijalitiju tiče, rekla je da ga neće uložiti u nekretninu već u posao, s obzirom da planira da otvori svoj salon. 

Posebno ju je iziritiralo pitanje vezano za njenu liniju: "Zašto si se ugojila?"

- Zato što mi je lepo, od lepog života - poručila je takođe sa dozom ironije Anita. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading