TRUDNA MILICA ZADOBILA OPEKOTINE! Isplivala fotka, fanovi se ZABRINULI! (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veličkovićeva pokazala trudnički stomak, a svi komentarišu samo jedno!

TRUDNA MILICA ZADOBILA OPEKOTINE! Isplivala fotka, fanovi se ZABRINULI! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Milica Veličković

Milica Veličković je u "Eliti 7" saznala da je u drugom stanju, a svoje prvo dete očekuje sa Borislavom Terzićem Terzom. Iako su imali turbulentan odnos pre njene trudnoće, njih dvoje su se potpuno primirili i jedva čekaju da postanu roditelji. 

Bivša učesnica "Elite" uživa u trudničkim danima, a na društvenoj mreži Instagram pokazala je kako izgleda njen stomak. Milica se skinula u bikini i tako pozirala u toaletu, međutim, ono što je zabrinulo njene fanove su opekotine koje je dobila nakon sunčanja.

Republika

Foto: Instagram.com

Objava Milice Veličković

"Molim te, pazi se i maži zaštitnu kremu", "Milice, čuvaj se, nemoj da izgoriš", "Manje sunčanja bez zaštite", "Treba mazati zaštitu, jako je sunce", samo su neki od komentara nakon njene objave. 

Inače, Milica i Terza su nam nedavno otkrili da su izabrali vreme za bebu.

- Beba je odlično, bili smo na ultrazvuku, nestrpljivo čekamo da saznmo pol, to će biti za dve, tri nedelje, dogovaramo se za otkrivanje pola kako ćemo praviti. Ja se nadam dečaku, ali dobro, neka bude živo i zdravo samo - rekla je Milica, a potom su nam otkrili i ime za bebu:

- Ako bude dečak, biće Ignjat, to nam je najnovije i Anja je žensko. Za dečaka svaki dan nešto novo, bilo nam je Lazar, Teodor, pa se dogovaramo, ali sve super, beba mi raste super kako treba, ja se naravno i gojim, ali to je moja standardna kilaža - rekla je Milica kroz osmeh tada.

Republika

Foto: Ata images

Milica i Bora čekaju prvo dete

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading