ZAŠTO MILAN MILOŠEVIĆ VIŠE NE VODI EMISIJE NA PINKU?! Otkriveno šta se desilo na televiziji, ZVANIČNO SAOPŠTENJE voditelja!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milan Milošević otkrio je šta se dešava s njim!

ZAŠTO MILAN MILOŠEVIĆ VIŠE NE VODI EMISIJE NA PINKU?! Otkriveno šta se desilo na televiziji, ZVANIČNO SAOPŠTENJE voditelja!

Foto: printscreen/RTV Pink

Popularni voditelj rijalitija "ElitaMilan Milošević trenutno uživa na odmoru na Crnogorskom primorju. Poznato TV lice je odlučilo da se odmori od radnih obaveza i uputi na luksuznu destinaciju odakle se svakodnevno javlja fanovima putem društvenih mreža, deleći s njima fotografije sa plaža, jahti i svoje opuštene trenutke tokom leta.

Milošević je odlučio da odmor provede na prelepim plažama Crnogorskog primorja, gde uživa u sunčanju, kupanju i raznim vodenim sportovima. Osim toga, voditelj rijalitija redovno objavljuje slike sa luksuznih jahti na kojima provodi vreme s prijateljima, ističući luksuz i opuštenu atmosferu koju doživljava.


Kroz svoje objave na društvenim mrežama, Milan Milošević pruža svojim pratiocima uvid u svoj opušteni odmor, pokazujući im prelepe pejzaže, kristalno čisto more i izuzetnu atmosferu crnogorskog primorja. Njegove objave su praćene velikim brojem lajkova i komentara, dok fanovi izražavaju divljenje prema njegovom načinu opuštanja.

Pored uživanja na plaži i jahtama, Milan Milošević takođe pokazuje svoje avanturističke strane, uključujući se u razne letnje aktivnosti poput vožnje skuterom, ronjenja i istraživanja obližnjih destinacija. Njegova energija i želja za istraživanjem dodatno inspirišu njegove pratioce da uživaju u letnjim radostima.

Pored toga, Milan Milošević koristi priliku da šalje poruke ohrabrenja i pozitivnih vibracija svojim pratiocima, podstičući ih da se opuste, uživaju u lepotama leta i neguju pozitivne emocije. Njegove poruke pozitivnosti doprinose širenju dobre energije među fanovima širom društvenih mreža.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
.....

29.07.2024 10:59

Ima i paradajz da jede .... uspeo u zivotu.