"MIONINA FAMILIJA SE PRODALA ZA PARE"! Roditelji Jovanovićeve doživeli javnu osudu - OD NJE SU STVORILI MONSTRUMA!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sinoćna emisija i suočavanje bivših ljubavnika podiglo je lavinu reakcija u javnosti!

"MIONINA FAMILIJA SE PRODALA ZA PARE"! Roditelji Jovanovićeve doživeli javnu osudu - OD NJE SU STVORILI MONSTRUMA!

Foto: printscreen/RTVPink

Miona

Sinoć je na medijskoj sceni došlo do dugoočekivanog događaja koji su mnogi pratili sa velikom zainteresovanošću - suočavanje bivših partnera Mione Jovanović i Stanislava Krofaka.

Ova situacija je bila predmet spekulacija i priča u poslednjim danima, a mnogi su se nadali emotivnom ponovnom susretu u kojem bi Miona potrčala u zagrljaj svog bivšeg partnera, molila ga za oprost i pokazala koliko joj je stalo do njega. Međutim, situacija se nije razvila onako kako su mnogi očekivali. Miona je izašla iz novog, skupog automobila svog trenutnog dečka Nenada Aleksića Ša, sa kojim trenutno živi u Zemunu, ostavljajući mnoge u šoku, a društvene mreže su se zapalile od komentara.

Foto: facebook.com/Zadruga - Pink.rs

Status o Mioni

- Sad tek gledam onu Mionu od sinoć, tek sad žalim njene roditelje... rodili su monstruma - stoji u opisu objave na jednoj objavi na društvenoj mreži Instagram.

"Bravo Stanislave, sad si je stavio na pravo mesto malu sponzorusu Mionu", "Šta može bukva da priča, uzela malo parica, glupa kao noć", "Stanisav je dobar čovek i gospodin, bog ga pogledao da nije više sa ovom opardarom! Fuj, psihopata", "Bravo Stanislave, što više govori u veći problem zaranja", "Stanislava je bog spasio od ove zmijurine", "Gledala spozorušu", "More marš, za devojku pišete monstrum! Sram vas bilo! Imate li vi decu", "Možda grešim, ali ne može da više vole Uroša, a Mioni nisu je 10 meseci videli!Pogrešila je mama i baka! Oni su ispali nekulturni! Šta da uradi, moje dete je moje i njega najviše volim", "Bravo! Stanislav gospodin, njoj je stalo do karijere al avaj! Deda joj obećao al, nema ništa od toga, to će brzo završiti, ja bože, zasta se proda familija, užas i sramota", nizali su se komentari na mreži.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading