SAMIR PROGOVORIO O BOLESTI SA KOJOM SE BORI: Takmičar Elite prvi put otkrio DETALJE o porodici, BIVŠA mu se ne javlja!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši takmičar rijalitija Samir Ramović otvorio dušu!

SAMIR PROGOVORIO O BOLESTI SA KOJOM SE BORI: Takmičar Elite prvi put otkrio DETALJE o porodici, BIVŠA mu se ne javlja!

Foto: RTV Pink

Bivši takmičar rijalitija ,,Elita 7" Samir Ramović danas je objavio prvu pesmu, a tim povodom gostovao je na televiziji Pink. Između ostalog, pored spota, Samir je progovorio o privatnom životu, te je otvorio dušu o njegovoj porodici. 

Naime, poznato je da je Samir izneo detalje o bolesti svoje dece sa kojom se bore, odnosno autizmom, te je sada vrlo hrabro otkrio koliko je posvećen kao otac svojim naslednicima. 

Foto: RTV Pink

Samir Ramović o Eliti

 

- Porodica je zadovoljna, a sa bivšom suprugom ne pričam o tome, tu pričamo samo o deci - govorio je Samir koji je progovorio o deci:

- Ja kada sam dobio decu ispostavilo se da oni imaju određeni autizam, i život se promenio. Trudimo se i bivša supruga i ja da ih spremimo za život, jako je teško, ali to je moj život i borimo se sa tim, moja deca će uvek biti isred mene - govorio je Samir i otkrio da je slobodan:

- Slobodan kao ptica na grani, ja jesam pogrešio jer sam pričao o emocijama tamo, to je greška, trebalo je samo da uživamo, ali ja sam bio iskren - dodao je Samir za Pink.

Foto: RTV Pink

Samir Ramović izbacio pesmu

 

- Pesma je izašla pre pola sata na jutjub kanalu, super je sve. Zadvoljan sam, spot je živopisan i ima dosta pozitivnih rekacija. U spotu je moj drug Mensur koji glumi negativca , ali to samo u spotu, jer mi je u životu pravi prijatelj - rekao je Samir, a potom otkrio o konstaktu sa bivšim cimerima:

- Mimo rijalitija sam se video samo sa Mensurom i Janjušem, a oni su meni tamo bili pravi prijatelji, a to su pokazali i vani, planiramo da se vidimo i u Crnoj Gori - rekao je Samir.

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading