DOVEZAO JE BESNOM MAŠINOM, PA ODJURIO U NEPOZNATOM PRAVCU! Ša POBEGAO OD NOVINARA pred suočavanje Mione i Krofaka!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanislav sad već ima dosta stavki na kojima može da pozavidi reperu!

DOVEZAO JE BESNOM MAŠINOM, PA ODJURIO U NEPOZNATOM PRAVCU! Ša POBEGAO OD NOVINARA pred suočavanje Mione i Krofaka!

Foto: Republika

U večerašnjoj emisiji "Narod pita", gledaoci će imali priliku da svedoče susretu bivšeg ljubavnog para Mione Jovanović i Stanislava Krofaka, čiji je odnos bio predmet brojnih spekulacija i interesovanja javnosti, posebno nakon njihovog pojavljivanja u rijalitiju "Elita".

Foto: Republika

Ša

Posebno uzbudljiv trenutak dogodio se kada je Mionu na TV Pink na Dedinju dovezao njen sadašnji dečko Nenad Aleksić Ša, u novoj besnoj mašini. Miona je izašla iz automobila nasmejana, dok Ša nije napustio vozilo, već se usput obratio novinarima i fotografima, pre nego što je odjurio svojim putem. Pretpostavlja se da je krenuo kući kako bi pratio emisiju i podržao svoju devojku u njenom javnom nastupu.

Fotografije sa ovog događaja svedoče o atmosferi i dinamici koja je vladala u tom trenutku. Javni susret bivšeg para izazvao je veliku pažnju medija i javnosti, te je postao predmet brojnih komentara i analiza.

Foto: Republika

Miona

Iako su mnogi smatrali da će Miona nakon napuštanja kapije Bele kuće pobeći od repera glavom bez obzira, izgleda da se dogodilo ono što apsolutno niko nije očekivao, te je javnost ostala zatečena, što potvrđuju društvene mreže.

Nastavak čitave ove ljubavne priče ostaje neizvestan, ali jedno je sigurno - njihovi javni susreti i medijski nastupi i dalje će privlačiti pažnju javnosti i ostavljati prostora za različite interpretacije i spekulacije. Svi koji prate ovu priču sa nestrpljenjem iščekuju sledeće korake ovih poznatih ličnosti i razvoj njihovih odnosa u budućnosti, a tome će večerašnja emisija sigurno doprineti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading