KRALJICA RIJALITIJA PONOVO JAŠE! Nakon skandaloznog Filipovog uključenja stigla reakcija Marinkovićeve - OVO SE ČEKALO!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslednje javno pojavljivanje starlete podiglo je buru reakcija u javnosti, a pojedinima su životi postali poljuljani iz korena!

KRALJICA RIJALITIJA PONOVO JAŠE! Nakon skandaloznog Filipovog uključenja stigla reakcija Marinkovićeve - OVO SE ČEKALO!

Foto: shutterstock, ATA Images, ST/Dragan Kadić

U najnovijem izdanju popularne emisije "Narod pita" došlo je do konačnog suočavanja Maje Marinković i Stanislava Krofaka, koji su naglo prekinuli svoj odnos pred sam kraj "Elite 7", da bi ga kasnije ponovo otpočeli. Međutim, njihova sreća bila je kratkog daha, te su tokom prethodne večeri izneli sav prljav veš iz burne veze.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković

Starleta je za domaće medije poručila da je Car ne zanima i da je na tu priču stavila tačku.

- Dečko je opsednut, ne može da živi bez mene. Zaista me ne zanima - rekla je Maja.

- Da li bi pre bila sa Stanislavom ili sa Carem?

- Sa Stanislavom.

- Da li bi volela da razgovaraš sa njim?

- Naravno, mislim da je to ljudski - odgovorila je ona za Pink.rs, pa priznala da misli da nema nade za pomirenje, ali da za odlazak na more "bude videla".

Podsećamo, izraz "budemo videli" obeležio je Stanislavovo učešće u pomenutom rijalitiju, kada je jednom prilikom o odnosu sa Majom napolju odgovorio da će to tek da vide.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Stanislav Krofak

- Kao hoćeš Stanislava, sediš pored njega, pričaš da ideš kod mačora, veličaš Cara, zato nikada nećeš biti Miona - glasilo je pitanje Milana Miloševića.

- Da je hteo Stanislav nazad, verovatno bi je imao. A što se tiče Cara...Ovo su moje blage reakcije, šta sam ja radila. Mnogima bi odgovaralo da se Stanislav i Miona pomire, ali od toga nema ništa - rekla je Maja.

- Ona je meni smešna u tim stvarima, ja joj kažem da se makne, ali ona ne ide. Neću biti sa njom, ali napolju budemo videli. Ja ne verujem u njenu promenu, ona veruje da će se promeniti - rekao je Stanislav, a reakcija je postala viralna za kratko vreme.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Ivana

29.07.2024 01:18

Pa kako sa Carem, kad čovek reče u Lajvu svom na tt večeras da mu ima ženu koja čeka dete! Dakle, postaje tata ponovo!