SLAVLJE U MATORINOJ PORODICI NAKON PAKLA SA ANITOM I ANĐELOM: Porodica van sebe od SREĆE, evo koji je povod (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovaj dan je važan za nju!

SLAVLJE U MATORINOJ PORODICI NAKON PAKLA SA ANITOM I ANĐELOM: Porodica van sebe od SREĆE, evo koji je povod (FOTO)

Foto: TV Pink/printscreen

Jovana Tomić Matora, popularna u javnosti kao jedna od učesnica rijaliti programa "Zadruga" i "Elita", danas slavi poseban dan - osmi rođendan svoje sestričine Dunje. Naime, na društvenoj mreži Instagram, Tomićeva je odlučila da podeli nekoliko emotivnih trenutaka iz Dunjinog života, ističući koliko joj znači njeno prisustvo.

Jedna od fotografija koju je Jovana podelila prikazuje nju i malu Dunju na proslavi njenog prvog rođendana. Ova slika odiše toplinom i porodičnom ljubavlju, dok Jovana nežno gleda u svoju sestričinu.

Republika

Foto: instagram.com/matora23

Matora podelila sliku bratanice Dunje

Međutim, Jovana je otišla korak dalje i podelila i sliku iz bolnice, na kojoj pozira sa svojim bratom i tek rođenom Dunjom. Ova slika simbolizuje početak jednog posebnog životnog putovanja i radosti koju je Dunja donela u njihove živote.

Pored fotografija, Jovana je uputila i emotivnu poruku povodom Dunjinog rođendana. Kroz reči ispunjene ljubavlju, Jovana je istakla koliko joj znači uloga tetke i koliko je srećna što može da bude deo Dunjinog odrastanja.

- Pre osam godina se rodila moja Dunja. Tetkino sve na svetu! Tetkina radost i sreća - napisala je Matora uz fotografiju iz bolnice koju je podelila.

Republika

Foto: instagram.com/matora23

Matora podelila sliku bratanice Dunje

Ove objave na društvenim mrežama pokazuju da je porodična ljubav nešto što Jovanu ispunjava i čini je srećnom, te da je Dunja našla posebno mesto u njenom srcu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading