"TO JE RADIO I BIVŠOJ ŽENI I MIONI"! Najmračnija tajna MMA borca isplivala - TOTALNA DOMINACIJA MARINKOVIĆEVE!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Niko ne ume da igra rijaliti van rijalitija kao Maja!

"TO JE RADIO I BIVŠOJ ŽENI I MIONI"! Najmračnija tajna MMA borca isplivala - TOTALNA DOMINACIJA MARINKOVIĆEVE!

Foto: YT/Zadtuga official/IG/Maja Marinković/Pink TV

Miona, Krofak, Maja

Maja Marinković je poslednjim pojavljivanjem na malim ekranima u našim domovima podigla pravu revoluciju i pokazala zašto je opravdano svi smatraju neprikosnovenom kraljicom rijalitija.

U specijalnom izdanju emisije "Narod pita" produkcija ružičaste televizije spremila je pravu pikantnu poslasticu i suočila Maju Marinković i Stanislava Krofaka. Već na samom ulazu starleta je pred objektivom našeg priznala da je spremna da raskrinka sada već bivšeg momka, Krofaka.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Krofak I Maja

Krofak je u narodu postao omiljen zbog mnogih lepih osobina: nije pokazao vidljive poroke, stalno je vežbao i trudio se da izgradi sliku o sebi kao o pravom moralnom kompasu. Time kao da je pala u vodu Mionina tvrdnja da ju je varao u vezi, da se dopisivao sa drugim devojkama i da ne treba relativizovati mušku prevaru u odnosu na žensku. Pored toga, Stanislav iza sebe ima i propali brak, što još jednom sugeriše da je za krah jedne ljubavi ipak odgovorno oba partnera.

Maja je bez dlake na jeziku u pomenutoj emisiji iznela da se on poigrao i sa njenim emocijama, i da se oseća izigrano.

- Ima da me trpiš ovakvu, nećeš preseći. Zaljubila sam se u tebe, a ti si se poigrao sa mojim emocijama. On je započeo odnos sa mnom. Ne može da mi se ne javi šest dana, koja devojka bi to trpela! - rekla je Marinkovićeva.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Krofak

- Prekinuću svaki odnos. Mislio sam da imamo komunikaciju i da provodimo vreme, a ona pravi haos - presekao je Krofak, što je kasnije eskaliralo i u duži verbalni sukob bivših ljubavnika i nakon emisije.

Nakon emisije, društvene mreže su preplavili komenatri najrazličitijih pobuda i priroda, a jedna Fejsbuk stranica koja se bavi popularnim rijalitijem je posebno istakla Stanislavov odnos u vezi.

- Da je Krofak valjao, ne bi ga žena i Miona ostavile! Šta će ti lažov i još ima dete i devojku! Šutni ga - stajalo je u opisu na pomenutoj stranici.

Foto: facebook.com/Zadruga - Pink

Elita

"Jeste Miona neka žena, domaćica prava! Ne zna supu skuvati a puši šleper cigara! Fuj, kome onakve žene proleterke trebaju!", "Batina ima 2 kraja, ko je kriv?", "Maja izdominirala", nizali su se komentari na mreži.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Nea

28.07.2024 12:05

Krofak lik totalno pozitivan, Maja samo da nije radila šta jeste u prethodnim sezonama, inače je super a ova.... Laže, mulja (i sve se vidi na njenoj "prelepoj" faci) a tek gle čuda, živi malo kod jednog, malo kod drugog,sve na tuđoj grbači. Ne mora plaćati stan, ne mora kuvati, čistiti. Beter od ružnjikave cure iz koje kulha dim od cigareta. Katastrofalna manipulatorka!