OVOME SE NIKO NIJE NADAO! Palo suočavanje Maje i Krofaka, Stanislav doživeo POTPUNI ŠOK!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok nad šokovima!

OVOME SE NIKO NIJE NADAO! Palo suočavanje Maje i Krofaka, Stanislav doživeo POTPUNI ŠOK!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Večeras se u emisiji "Narod pita" realizuje dugoočekivano suočavanje bivših partnera Maje Marinković i Stanislava Krofaka, koji su bili u centru medijskog interesovanja zbog svoje veze.

Nakon što su zajedno učestvovali u rijalitiju "Elita 7", mnogi su gledaoci i obožavatelji nadali da će njihova ljubavna priča imati srećan završetak. Međutim, situacija je iznenada promenjena kada su se pojavile vesti o Majinom navodnom kontaktu sa Filipom Carem, što je izazvalo veliko iznenađenje i sumnju među njihovim fanovima.

Foto: Republika

Stanislav Krofak

Javnost je bila zatečena kada su procurile informacije o ovom kontaktu, a spekulacije su se samo usijale. Mnogi su s nestrpljenjem čekali priliku da čuju direktno od Maje i Stanislava šta se zaista dešavalo iza kulisa njihove veze. Svi su želeli da saznaju kako su se stvari odvijale nakon što su napustili imanje u Šimanovcima i šta je dovelo do dramatičnih promena u njihovom odnosu.

Foto: Amig show

Maja Marinković

Suočavanje u emisiji "Narod pita" konačno je stiglo, i Stanislav Krofak je bio među prvima koji se pojavio na snimanju. Međutim, ono što je ostavilo sve bez teksta bila je sitnica koja je iznenadila prisutne. Stanislav je putem svoje društvene mreže Instagram podelio sa svojim pratiocima da su on i Maja dobili brojne poklone i poruke podrške iz celog sveta. Ovi pokloni su stigli kao znak pažnje i podrške njihovim obožavateljima, a njihova popularnost je očigledno još uvek velika uprkos kontroverzama koje su ih pratili.

- Pokloni za večerašnje goste u emisiji “Narod pita” Stanislava Krofaka i Maju Marinković su stigli na Dedinje - Ovde nema čega nema - stoji u opisu snimka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading