MAJA I STANIJA ODLAZE U ZABORAV! Slađa Poršelina dala plastičaru fotku Ane Korać: Najlepša je, želim da izgledam kao ona! (VIDEO)

Autor: P. R. / M. P.

Elita 8 | Farma 8

25.07.2024

13:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Starleta odlučila da ode na potpuni remont!

Slađa Lazić, starleta koja je u finalu "Elite 7" osvojila je 18. mesto, zakazala je niz plastičnih operacija na jednoj klinici na Dedinju. Ekipa portala Republika našla se na licu mesta, a Slađa je kasnila skoro sat vremena i to zbog treme.

- Malo kasnimo. Pod tremom sam, ništa nisam jela, ni pila od sinoć. Osećam se čudno - rekla nam je Slađa.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Slađa kasnila na operaciju

Kako nam je dalje otkrila, svom doktoru je odnela fotografiju Ane Korać, jer je ona najlepša devojka koju je videla.

- Osećam se jako čudno. Volela bih da uspe baš sve što smo se doktor i ja dogovorili - krenula je Slađa, pa priznala šta će sve raditi na sebi:

- Radim nos i kapke, mačije oči, a sledećeg puta videćemo da li ćemo raditi grudi odmah ili... Ja sam za to da legnem i uradim sve kompletno, ali to verovatno neće moći. Moj doktor je insistirao da me prvo pogleda, pa da se sve dogovorimo.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Iako su je optuživali da kopira Maju i Staniju, ona želi da izgleda kao Ana Korać

- Oduvek sam želela da ličim na Anu Korać, moram zvanično da kažem, to jeste istina, iako su mi govorili da želim da ličim na Staniju i Maju Marinković. To nije istina. Ana Korać ima najlepše lice. Nju jako gotivim. Što se mene lično tiče, sve mi se sviđa na Ani Korać - iskrena je Slađa za Republiku.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Slađa želi da uđe u "Elitu 8" sa novim izgledom

Ceo intervju sa Slađom pogledajte na početku ovog teksta.

Podsećanja radi, Slađa Lazić je nakon izlaska iz "Elite 7" progovorila o privatnom životu, ali i otkrila da će ugraditi grudi i ići na remont lica.

- Postojao je jedan muškarac pre rijalitija, videćemo da li je i dalje tu, ali ide leto, ljubav... Moram dobro da se odmorim, ući ću malo kasnije u "Elitu 8". Ovo je savršen projekat na mene! Ja sam pravi rijaliti igrač! Prošle godine sam kupila auto, sad bih nešto da zidam. Možda neki posao, otvaram Onlifans. Materijalista sam, nisam sponzoruša, volim svoj novac, da budem jaka žena. I neka estetska operacija, grudi. Sledeće sezone videćete drugo lice Slađe Lazić Poršeline - zaključila je ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading