JA BIH JOJ DAO ŠANSU, ALI ONA JE VEĆ NAŠLA MOMKA: Aneli šokirana Janjuševim nastupom, pale TEŠKE OPTUŽBE!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši košarkaš tvrdi da ga Ahmićeva nije ni volela i da je zato isključiva da ne može doći do pomirenja.

JA BIH JOJ DAO ŠANSU, ALI ONA JE VEĆ NAŠLA MOMKA: Aneli šokirana Janjuševim nastupom, pale TEŠKE OPTUŽBE!

Foto: printskrin

Učesnici "Elite" Marko Janjušević Janjuš optužio je Aneli Ahmić da je posle burne veze i raskida sa njim odmah našla momka, dok je ona to negirala. 

Naime, njih dvoje gostuju u emisiji "Amidži šou", gde su otkrili zašto ne mogu više nikada biti ljubavni par.

Dok je Janjuš nastojao da iskarikira celu situaciju, bockajući Aneli sa kojoj ne razgovara već mesec dana, ona je mrtva ozbiljna kategorički odbijala svaku mogućnost njihovog pomirenja.

- Ja se ne šalim, kakva je to ljubav bila, bar sa moje strane, trebalo bi joj dati još neku šansu. Ali pošto vidim da to sa druge strane nije bilo tako, ok, ja joj želim svu sreću - rekao je bivši košarkaš na momenat delujući da je ozbiljan.

Republika

Foto: Amig show

Aneli šokirana Janjuševim nastupom

Voditelj Ognjen Amidžić pokušao je da se nađe u ulozi medijatora, pa je dodao da možda samo nije bio trenutak za njih dvoje da u rijalitiju postanu roditelji.

Međutim, Ahmićeva se čvrsto držala svoje odluke da nema nazad.

- Ja sam već rekla da ne želim više dece. Imam svoju Noru i njoj ću posvetiti svoj život. To ću i svakom budućem partneru reći - rekla je Aneli, pa se osvrnula na Janjušev i njen odnos posle prekida trudnoće:

- Ne možemo mi više nikada biti zajedno!

Podsetimo, odmah na početku emisiej došlo je do velike tenzije između bivših ljubavnih partnera Janjuša i Aneli, a Kačavenda je povikala nasred studija da pozove obezbeđenje.

Naime, voditelj Ognjen upitao je Ahmićevu i Janjuševića da li psotoji mogućnost da se pomire, nakon burnih deset meseci provedenih u rijalitiju, a bivši košarkaš imao je potrebu da provocira svoju bivšu devojku. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
dušanka

24.07.2024 05:20

ANELI JE ZLO...FOLIRANT...NEOBRAZOVANA...GLUPA...POD DEJSTVOM NEKIH NEDOZVOLJENIH SUPSTANCI...TO JE EVIDENTNO...NIJE ZASLUŽILA DRUGO MESTO, ALI NJENA SESTRA JE PRIZNALA DA JE KUPILA GLASOVE ZA 2000 EVRA...DA LI JE TO LEGITIMNO...

E bas

01.08.2024 00:03

@dušanka - Si dusmanka Po tvom komentaru se moze zakljucit da od tebe nema veceg zla I da si po dejstvom nedozvoljeni supstanci Kad je Stanija zbog sexsa bila druga u Farmi sto ne ona kojoj je ceo Rijaliti bio na ledjima Tebi dusmanko nema leka izmisljas gluposti Nije tvojim lako s tobom ne bi bila u kozi Puna si zla pakosti zavidnosti mrznje a pored tog si pod dejstvom narkotika