SPECIJALNA EMISIJA NAJAVLJENA ZA VEČERAS! Šok-bomba produkcije podigla publiku na noge, svi čekaju NJEGOV DOLAZAK!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditelj izdao zvanično saopštenje.

SPECIJALNA EMISIJA NAJAVLJENA ZA VEČERAS! Šok-bomba produkcije podigla publiku na noge, svi čekaju NJEGOV DOLAZAK!

Foto: Pink, ST/N. PANČIĆ

Odmah po završetku "Elite" krenule su popularne emisije "Narod pita", gde gostuju nekadašnji takmičari, komentarišu svoje učešće, cimere i same događaje na imanju u Šimanovcima, a voditelji svaku emisiju dodatno začine.

Milan Milošević je prepoznatljiv po svom fenomenalnom humoru, Ana Radulović i Ivana Šopić rešetaju pitanjima, a Darko Tanasijević definitivno ima svoj lični pečat, zbog kog su gledaoci jedva čekali njegov povratak. Naime, Darko u svakoj emisiji odvoji vreme da pročita zanimljive komentare i pitanja sa popularnog Tvitera, pa su korisnici pomenute društvene mreže imali poruku za njega:

- Darko, vraćaj se, jer očekujemo da ćeš ti jedini da čitaš pitanja sa Tvitera - glasio je komentar, a Darko je odmah odgovorio:

- Sutra posle AmiGShow - napisao je Darko Tanasijević i obradovao tviteraše.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Darko Tanasijević

Podsetimo, voditelj Pinka Darko Tansijević jedan je od troje odabranih kolega koje je slavljenica Ana Radulović , pored Ivane Šopić i Milana Miloševića, pozvala na gala proslavu svog 32. rođendana.

On je pred okupljenim novinarima progovorio o novim projektima koji se spremaju da od jeseni krenu na televiziji Pink.

- Veliki Šef je spremio nikad veće ime za sledeću sezonu. Biće novina, jedna velika novina je što će takmičari iz jednog rijalitija ići u drugi - otkrio je Darko, te priznao:

- Spreman sam da pomuzem životinje na "Farmi"! Voleo bih da vidim i kako Ana to radi, kako muze kravu i da mi natoči mleka. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading