HITNO SAOPŠTENJE PINKA: Ova PAKLENA TROJKA će se večeras suočiti, a ON im neće dati da IZVRDAJU ISTINU koju svi željno IŠČEKUJU (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo troje Elitara je tokom cele sezone držalo glavnu temu za crnim stolom.

HITNO SAOPŠTENJE PINKA: Ova PAKLENA TROJKA će se večeras suočiti, a ON im neće dati da IZVRDAJU ISTINU koju svi željno IŠČEKUJU (FOTO)

Foto: Pink, ST/N. PANČIĆ

Pakleni ljubavni trougao koji je obeležio "Elitu" Jovana Tomić Matora, Anita Stanojlović i Anđelo Ranković, suočiće se večeras u emisiji "Narod pita".

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Matora, Anita i Anđelo konačno će se suočiti uživo u emisiji

Njih troje su tokom cele sezone popularnog rijalitija bili goruća tema u Beloj kući, a sada gledaoci imaju priliku da ih pitaju šta god požele, nakon što je Anita odnela pobedu i osvojila 100.000 evra uprkos skandalima koji su je pratili.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Milan Milošević se naoštrio za paklenu trojku

Voditelj Milan Milošević večeras će se, na samo sebi svojstven način, pobrinuti da oni ne izbegnu istinu dok budu odgovarali na pitanja koja budu stizala, a posebno na ona koja je sam za njih pripremio. 

Podsetimo, Anita i Matora su u Belu kuću prošlog septembra ušetale kao sveže venčan bračni par, da bi nešto kasnije pukla tikva između njih kada je hrvatska TikTokerka Matea Car iznela sav prljav veš iz njihove veze, a kasnije i braka. Jovana Tomić, čim je shvatila, da je prevarena, zahtevala je papire za razvod, što je i dočekala pred kraj rijalitija, kada su uživo u Beloj kući, potpisale brakorazvodne dokumente. 

Stanojlovićevoj je isprva bilo teško što je uhvaćena u prevari, pa je na sve načine pokušavala da se pomiri sa Matorom, koja za nju više nije htela da čuje, iako joj se emocije ni dugo nakon toga nisu ugasile.

Međutim, kada je na vratima Bele kuće ugledala Anđela, Anita se preko noći promenila i u vezi sa njim pokazala svoju najbolju verziju. Zahvaljujući tome je tokom deset meseci u rijalitiju od preljubnice došla do pobednice "Elite 7" i kući odnela 100.000 evra.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading