UDATA ŽENA MOLI LJUBAVNIKA DA JE ZADOVOLJI: Marinković otkrio pravu sliku Jeleninog i Uroševog odnosa! Ovaj DETALJ niko nije znao!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U emisiji "Narod pita" došlo je do totalnog raskrinkavanja bivših supružika.

UDATA ŽENA MOLI LJUBAVNIKA DA JE ZADOVOLJI: Marinković otkrio pravu sliku Jeleninog i Uroševog odnosa! Ovaj DETALJ niko nije znao!

Foto: TV Pink/printscreen

Prašina, koja se podigla oko poslednje ljubavne afere u "Eliti", koja se odigrala tek nekoliko dana pred sam kraj rijalitija, između udate Jelene Marinković i Uroša Rajačića, i dalje se ne spušta. Prevareni suprug Ivan Marinković kad je malo ohladio glavu napolju i sa ovde distance tvrdi da pomirenja ne može i neće doći, te priznaje da mu je još uvek gorak ukus na usnama od svega što ga je snašlo pred superfinale.

Republika

Foto: ATAImages

Ivan Marinković se javno narugao Jeleninoj vezi sa Urošem

On je iskoristio priliku da u emisiji Narod pita u kojoj je gostovao zajedno sa Jelenom prikaže pravu sliku njenog odnosa sa Urošem, tvrdeći da njemu nije stalo na isti način kao njoj, te da će je samo iskoristiti i ostaviti.

Isto mi je, nije se ništa naručito promenilo, ali tokom emisije ću izbaciti sve iz sebe, kada njoj budem rekao sve što želim - rekao je Ivan, pa prokomentarisao njeno ponašanje posle svega:

- Pretpostavljam da je to ženski ponos, inat. Ja bih voleo da sme da me pogleda u oči. Iskreno ja mislim da se ne blamiram, ali neću dati da neko izmišlja stvari o meni, mojoj deci, mojim pokojnim roditeljima. Ja moram da kažem da sam ja ovo sve doživeo, a ovo je njen ponos, podigla se, ali stići će je sve. Što se tiče izvinjenja nisam očekivao, jer mi se nije tamo izvinila. Mene je Jelena lagala šest meseci - dodao je Ivan.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Jelena i Ivan Marinković suočili su se u emisiji "Narod pita"

Marinković je zatim kategorički odbio svaku mogućnost da do pomirenja dođe.

Nikako, sada se videlo da ona mene nije volela uopšte. Moram da kažem da mi je drago što joj se dešava to sa Urošem, jer ona normalnog muškarca, ali teško. On će nju da iskoristi, a ona je ta koja njega želi baš, pipkala ga je po polnom organu, ona njega moli da je je*e - rekao je Ivan.

Podsetimo, Ivan je u emisiji trvdio da on i Jelena nisu mogli da imaju decu zbog njenih ranijih prekida trudnoće, a ne zbog njegove impotencije.

- To je istina, ja sve to znam, ona je bežala od toga, to nije sa mnom, to je bilo sa nekim prethodnim muškarcima, to je njena sramota. NAjgore je što sam ja bio uz nju dok se svađala, a ona meni ponižava porodicu i pokojnu majku za koju je rekla da nisam išao na njen grob, a Jelena išla sa mnom - rekao je on, pa otkrio da je i sam spreman za novu vezu:

- Jesam, ali lagano, ne jurim za onom stvari, kod mene niko neće prespavati, ali sutra mi dolazi moja cimerka Bojana Pavlović!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading