ANELI OSTALA BEZ TEKSTA ZBOG ĆERKINOG PITANJA! Ne može da veruje šta joj je Nora poručila, ovo će pamtiti do kraja života!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aneli Ahmić posetila ćerku nakon deset meseci boravka u rijalitiju.

ANELI OSTALA BEZ TEKSTA ZBOG ĆERKINOG PITANJA! Ne može da veruje šta joj je Nora poručila, ovo će pamtiti do kraja života!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Aneli Ahmić

Aneli Ahmić, drugoplasirana takmičarka "Elite", nedavno je doživela emotivan susret sa svojom ćerkom Norom u Sarajevu. Nakon deset meseci provedenih u rijalitiju i životu punom obaveza, Aneli je konačno ostvarila svoju želju da zagrljaj svoje dete.

Nakon što je stigla u Sarajevo, Aneli je bila presrećna kada ju je Nora dočekala nasred ulice. Emocije su preplavile majku i ćerku, koje su se potrčale jedna ka drugoj u zagrljaj. Aneli je isplakala suze radosnice kada je ponovo videla svoju mezimicu posle dugog perioda razdvojenosti.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Aneli Ahmić sa ćerkom Norom

 

U razgovoru sa ćerkicom, Aneli je postavila pitanje o tome gde bi volela da idu, a zatim se dotakla teme o automobilu. Nora je odgovorila da bi volela da idu kući, u Dubrovnik, a zatim i u Austriju. Aneli je emotivno podelila svoje iskustvo susreta sa ćerkom, ističući kako je putovanje bilo naporno, ali da je radost ponovnog susreta nadmašila sve umor.

Aneli je otkrila da je Nora bila u šoku i da se nije odvajala od nje, moleći je da ne ide nigde. 

- Odlično je protekao susret, putovala sam i umorna došla. Nora me je dočekala, pričale smo i tražila je da idemo kući. Pitala sam je odmah kojoj kući, a ona je rekla u Dubrovnik, pa u Austriju. Plakala sam, ona je bila u šoku i ne odvaja se od mene i moli me da ne idem nigde, samo mi ponavlja "mama, nemoj da odeš" - rekla je Aneli za "Blic".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
dušanka

21.07.2024 05:30

JAO...FOLIRANT U SVAKOM POGLEDU....ANELI JE ZLO U SVAKOM POGLEDU...ŽAO MI JE DETETA...KOJE NIJE KRIVO...

lvke

21.07.2024 10:59

au dusanka kako si ti nesrecna baba, ko te tako unakazio u zivotu da samo zlo iz tebe izvire, idi malo na vazduh radi nesto samo mrzis cccc bas si jadna