NAPADNUTA ANELI AHMIĆ, POJAVILE SE PRVE SLIKE: Kobna greška je ŽESTOKO KOŠTALA, otkriveno šta se zapravo desilo!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aneli Ahmić zbog jedne greške napadnuta na društvenim mrežama žestoko!

NAPADNUTA ANELI AHMIĆ, POJAVILE SE PRVE SLIKE: Kobna greška je ŽESTOKO KOŠTALA, otkriveno šta se zapravo desilo!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Aneli Ahmić

Juče je bio dan koji je Aneli Ahmić dugo čekala - konačno je imala priliku da se vrati kući i vidi svoju ćerku Noru nakon deset meseci borbe u rijalitiju "Elita". Emotivan susret između majke i ćerke oduševio je mnoge, ali Anelijin potez na društvenim mrežama izazvao je neočekivane reakcije.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Republika (@republika.rs)

 


Nakon dugog putovanja ka porodičnoj kući, Aneli se oglasila putem svog Instagram profila, gde je podelila trenutak susreta sa svojom ćerkom Norom. Fotografija njihovog zagrljaja brzo je postala viralna, a mnogi su se divili hrabrosti i izdržljivosti koju je Aneli pokazala tokom boravka u rijalitiju. Njihov emotivan susret dirnuo je mnoge, ali nažalost, nije prošao bez kontroverze.

Uprkos emotivnom povratku kući, Anelijin trenutak radosti pomutila je greška u njenom tekstu na Instagramu. Umesto uobičajenog "bye", Aneli je napisala "by", što je izazvalo lavinu žestokih komentara i kritika na društvenim mrežama. Mnoge stranice su oplele po Aneli zbog ove sitnice, što je izazvalo neočekivano negativne reakcije.

 

 

 


Ipak, uprkos kritikama, Aneli je dobila ogromnu podršku od svojih vernih fanova, koji su istakli da je trenutak susreta sa ćerkom mnogo važniji od bilo kakve greške u kucanju. Mnogi su istakli da je Aneli hrabra žena koja zaslužuje da uživa u trenucima sa svojom porodicom nakon teškog perioda provedenog u rijalitiju.

Emotivan susret Aneli Ahmić sa ćerkom Norom definitivno je bio jedan od najdirljivijih trenutaka koji je rijaliti "Elita" doneo do sada. Iako je Anelijin potez na društvenim mrežama izazvao polemike, važno je istaći da je ljubav između majke i ćerke nešto što se ne može izmeriti sitnicama poput gramatičkih grešaka. Aneli želimo sve najbolje u nastavku njenog života van rijalitija, u krugu porodice i prijatelja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
dušanka

21.07.2024 05:21

Bogu hvala ljudima koji imaju i koriste dru[tvene mreže...MOJA PODRŠKA NJIMA...ANELI JE ZLO, FOLIRANT, PREVARANT...NJENA SESTRA JE NA JAVNOJ TV PRIZNALA DA JE DALA 1.700 EVRA ZA LAŽNE KARTICE DA GLASAJU...DA LU JE TO LEGALN O ILI NIJE...NIJE NA MENI DA TO ODLUČUJEM...ALI JA BIH PREISPITALA TZV.POBEDU I GLUPE I ŠTROKAVE ANITE...KAO I OVE ZLOTVORKE ANELI...I ANŠELO JE U TOM PAKETU...KAO TREĆI ZLOTVOR...

Srna

21.07.2024 13:14

Aneli je najsrećnija žena kada ima ovakvog malog Andjela, ovo zlato, ovu lutkicu! To je najveće blago. Dobila novac zasluženo a vi koji je hejtujete ne možete ni pod prozor da joj pljunete. Dubrovnik je daleko gde će ona sa svojim detetom i ljudima koji je vole uzivati celo leto. Bravo Aneli, uzivaj u nagradi a sitne duse neka pisu sta hoće tebe to ne dotiče.