ŠA UPROPASTIO ŽIVOT BIVŠOJ SUPRUZI, VANJINA PORODICA PRISUSTVOVALA HOROR SCENAMA: Obelodanjeno šta Mionu čeka sa reperom!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vanja otkrila kakav pakao proživljava zbog braka sa Nenadom.

ŠA UPROPASTIO ŽIVOT BIVŠOJ SUPRUZI, VANJINA PORODICA PRISUSTVOVALA HOROR SCENAMA: Obelodanjeno šta Mionu čeka sa reperom!

Foto: Printskrin/RTV PINK, instagram

Bivša supruga Nenada Aleksić ŠaVanja Ignjatović odlučila je da na Instagram storiju bivšem mužu uputi poruku upozorenja da će biti spremna da iznese glasovne poruke javno, koje poseduje, što je i objavila javno. 

Vanja je, kako je i sama istakla, pripremila dokaze u posebnom folderu, sa glasovnim porukama, koje mogu ozbiljno da naštete Nenadu. Potom ga je uputila da uživa u vezi sa sadašnjom devojkom Mionom Jovanović i da se mane stare priče. 

- Mislim da je vreme da čujete istinu vezanu za stan Nenada Aleksića Ša. Uskoro... A kada čujete istinu, pristajem da platim i poligraf! Prenesite Nenadu koji je na crnoj listi na mom Instagram nalogu da imam jedno 30 glasovnih poruka, pa da vidite i čujete svojim ušima kakvo je mama monstruma rodila - napisala je Vanja Ignjatović na Instagram storiju, a potom se oglasila u obliku video snimku i poručila sledeće:

- Samo da poručim mom bivšem mužu, Nenade, uživaj sa svojom devojkom, konačno ste u stanu, bez kamera, uživajte u svom životu, ostavite mene na miru, zato što vrlo dobro znaš Nešice šta si radio, šta si sve izgovarao, tako da, možda bi ti bilo bolje da malo ćutiš!

 

Republika

Foto: Instagram.com

Vanja Ignjatović

Kako su Vanju krenuli da zatrpavaju porukama, ona je odlučila da se ponovo javno obrati svim onima koji je podržavaju, a iskoristila je priliku da objasni kroz šta prolazi i ko joj je najveći oslonac u ovom preteškom periodu:

- Milion poruka, svima ću odgovoriti, jer vi ste ljubav. Da mi nije porodice i vas dobrih ljudi, ne bih bila ovoliko jaka - poručila je Vanja putem Instagram storija.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Vanja Ignjatović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading