OTKRIVENO U KAKVOM STANJU JE MATORIN OTAC: Pojavio se SNIMAK, sve detalji isplivali iz PORODIČNOG DOMA!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Tomić Matora otkrila u kakvom stanju je njen otac Hranislav.

OTKRIVENO U KAKVOM STANJU JE MATORIN OTAC: Pojavio se SNIMAK, sve detalji isplivali iz PORODIČNOG DOMA!

Foto: ATA Images

Jovana Tomić Matora

Bivša takmičarka rijalitija "Elita", Jovana Tomić Matora, obradovala je svoje pratioce na Instagramu objavom u kojoj je otkrila da je izvela svog oca Hranislava u dnevnu šetnju. Njih dvoje su zajedno prošetali kroz njihov kvart, a potom su svratili kod frizera kako bi Hranislav Tomić dobio novi, osvežavajući izgled.

Fotografije koje je Matora podelila na svom Instagram storiju brzo su privukle pažnju javnosti, a pozitivni komentari su se samo nizali. Mnogi su istakli divan odnos koji Jovana neguje sa svojim ocem, kao i to koliko je lepo videti takvu iskrenu i toplu vezu između ćerke i oca.

Nakon šišanja, Matora je ponosno podelila fotografije svog oca sa novom frizurom, ističući koliko je srećna što može da mu priredi ovakav dan i učini ga srećnim. Njeni pratioci nisu krili oduševljenje, ističući da je divno videti kako se Jovana trudi da ulepša dan svom ocu i da imaju tako blizak odnos.


Ova objava naišla je na veliku podršku i ljubav javnosti, koja je istakla da su ovakvi trenuci dragoceni i da je divno videti javnu ličnost poput Matora koja ne krije svoju ljubav prema porodici i spremna je da sa svojim pratiocima podeli ove intimne trenutke. Mnogi su se složili da je ovaj gest Matora još jednom pokazao u pozitivnom svetlu i da je inspiracija mnogima da neguju ljubav prema svojim najbližima.

Jovana Tomić Matora je još jednom pokazala svoju nežnu i brižnu stranu, ističući važnost porodičnih vrednosti i odnosa sa najbližima. Njena objava o dnevnoj šetnji sa ocem i poseti frizeru izazvala je veliku pažnju javnosti i izazvala talas pozitivnih reakcija, dok su mnogi njeni pratioci pohvalili njen trud da učini svog oca srećnim.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading