OVDE SU MIONA I STANISLAV PROVODILI ROMANTIČNE TRENUTKE! Evo zašto su došli baš tu - ZAVIRITE U PRAVI RAJ!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Romantičnije mesto od Pariza i Venecije zajedno!

OVDE SU MIONA I STANISLAV PROVODILI ROMANTIČNE TRENUTKE! Evo zašto su došli baš tu - ZAVIRITE U PRAVI RAJ!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, youtube/printscreen/eNavtika Si

Miona Jovanović i Stanislav Krofak su prošlog leta bili u intenzivnoj vezi, što je postalo javno pred njen ulazak u rijaliti "Elita".

Pre ulaska, njih dvoje su zajedno letovali i delili slike sa svojih putovanja. Međutim, nakon što je Miona ušla u "Elitu", stvari su se zakomplikovale. Ona je započela vezu sa Nenadom Aleksićem Ša, dok je Stanislav kasnije takođe ušao u isti rijaliti.

Foto: youtube/printscreen/eNavtika Si

Selce

Tokom boravka u "Eliti", Stanislav je pominjao njihovo zajedničko letovanje u mestu Selce, koje je postalo poznato.

Selce je malo naseljeno mesto u sastavu grada Crikvenice u Primorsko-goranskoj županiji, Hrvatska, poznato kao rodno mesto bivšeg učesnika rijalitija Filipa Cara. Ovo mesto je četiri puta proglašeno za najuređenije turističko mesto na Kvarneru i ovenčano "Plavim cvetom" kao najorganizovanije mesto na Jadranu.

Selce, nekada dom ribara i zidara, danas je šareno turističko mesto idealno za nezaboravan odmor. Poznato je po svojim prirodnim lepotama, skrivenim uvalama, kristalno čistom moru u kojem možete videti rakove koji se igraju na morskom dnu, kao i prelepim plažama. To su mesta na kojima su Miona i Stanislav doživeli nezaboravne avanture.

Foto: youtube/printscreen/eNavtika Si

Selce

Ova priča o njihovom letovanju u Selcetu postala je deo javnog diskursa, dodatno podižući u "Elitti". Dok su se njihovi životi odvijali pod svetlima kamera, njihova veza je postala predmet pažnje i spekulacija gledalaca. Stanislav je kroz svoje priče o Selcetu pokušavao da oživi uspomene na leto sa Mionom, dok je ona istovremeno gradila svoj svet unutar rijaliti kuće.

Ovo je samo jedan od primera kako su privatni životi javnih ličnosti postali deo javnog interesa, dok su destinacije poput Selceta postale simbol intimnih i emotivnih iskustava.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading