DOK MIONA ŽIVI DRAMU POSLE "ELITE", ONA BUDI STANISLAVA: Samo što je i Maji OKRENUO LEĐA, isplivao snimak sa DRUGOM (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Krofak je očigledno rešio da sa njom nastavi druženje posle rijalitija.

DOK MIONA ŽIVI DRAMU POSLE "ELITE", ONA BUDI STANISLAVA: Samo što je i Maji OKRENUO LEĐA, isplivao snimak sa DRUGOM (VIDEO)

Foto: Printskrin/RTV PINK

Dok Miona Jovanović posle "Elite" živi dramu napolju sa Nenadom Aleksićem Ša i svojom porodicom koja ju je zbog izbora partnera otpisala i zatvorila vrata porodičnog doma, njen bivši dečko Stanislav Krofak Pantera, za kog su Mionini najbliži sve vreme navijali, vratio se uobičajenom toku života. 

Iako se u Beogradu pojavljivao sa Majom Marinković, on je i dalje tvrdio da su za sada još uvek u samo prijateljskim odnosima, te da će o vezi još porazmisliti.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Printskrin/RTV PINK

Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović se ne smiruju ni posle rijalitija

Krofak se, inače, tokom boravka u Beloj kući posebno zbližio sa jednom cimerkom, Jovanom Tomić Matorom, kojoj je pomogao da se iščupa iz depresije nakon svog ljubavnog brodoloma, koji joj je uživo priredila bivša supruga Anita Stanojlović, koja je na sve to i pobedila u ovoj sezoni popularnog rijalitija.

Naime, Pantera je Matoru motivisao da počene da trenira i okrene se zdravom načinu života, usled čega je vidno oslabila, ali i nabacila mišićnu masu. Ona je i odmah posle superfinala rekla da će nastaviti istim tempom da se bavi sportom, te da planira da poseti Stanislava, koji će je učlaniti u svoj tim da bi ga pratila i na njegovim takmičenjima.

Koliko je ozbiljna u nameri da istraje sa zdravim navikama otkrila je kada mu je poslala video sa jutarnjeg džoginga, dok je Krofak, sudeći po njenim rečima, još spavao, pa mu je ona poslužila i kao služba buđenja. 

- Nula osam, nula jedan, Stanislave, pa ti kaži da ja ne treniram - poručila mu je u videu Tomićeva ponosno i sa osmehom, a zatim zagrmela na njega:

- Ustaj, ustaj Krofak!

Ovaj snimak je u svojo Instagram priči objavio Stanislav, pa je sada jasno da ovo dvoje Elitara zasigurno nastavljaju druženje koje su započeli pred kamerama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading