MAJI DOSTAVLJENE STANISLAVOVE ŠOK-PREPISKE SA DRUGOM DEVOJKOM: Krofak se već bacio u promet, ovo će ga skupo koštati!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Haos u najavi!

MAJI DOSTAVLJENE STANISLAVOVE ŠOK-PREPISKE SA DRUGOM DEVOJKOM: Krofak se već bacio u promet, ovo će ga skupo koštati!

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Petoplasirani učesnik "Elite" Stanislav Krofak sinoć je gostovao u specijalnoj emisiji "Narod pita" kod Ivane Šopić. Voditeljka je porazgovarala sa njim o dešavanjima u Beloj kući, takmičarima, bivšoj devojci, a zatim su se uključili i gledaoci, koji su imali za Krofaka pregršt zanimljivih pitanja. 

Stanislav je čak ustupio Ivani svoj telefon, kako bi pročitala svima poruke sa Vanjom Ignjatović, bivšom suprugom Nenada Aleksića Ša, koju je reper ostavio zbog Mione Jovanović, Stanislavovom nekadašnjom izabranicom. Odmah po napuštanju rijalitija, Vanja se obratila Stanislavu i ponovo započela kontakt, za šta je Maja Marinković saznala tek u sinoćnoj emisiji:

 

- Da li si se čuo nakon izlaska sa Vanjom? - pitala je Ivana.

- Jesmo preko par poruka, pružili jedno drugom podršku, pitala me je da li je sve bilo u redu i ja sam joj odgovorio, evo sad ću vam pročitati - rekao je Stanislav.

- Svaka čast 5.mesto i onda si napisao da je slab signal, rekao si joj da je hit na lajvu i da je super - pročitala je Ivana poruke Stanislava i Vanje.

- Da li si rekao Maji za poruke sa Vanjom? -pitala je Ivana.

- Ja ne moram Maji da polažem račune, ona nije moja devojka, tako da nema šta ona meni da zamera - rekao je Stanislav.

Uključio se i gledalac, koji je iskoristio priliku da pohvali Stanislava:

- Gledam svaki rijaliti i nikada nisam video pametnijeg čoveka od Stanislava, pozdravljam ga i želim mu sve najbolje u životu, neka mu prođe super operacija i želim sve najlepše. Ja mislim da Miona nije za njega, treba da bude sretna što je bila sa njim, Maja nije loša ali nije za ozbiljne odnose, ona je tako malo histerična, znate šta je radila sa Janjušem - rekao je gledatelj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading