NISAM SPONZORUŠA! Anita posle napada PRVI PUT priznala: Sa 12 godina sam brala maline, posle porđaja pakovala kamione! (VIDEO)

Autor: G. D. / M. P.

Elita 8 | Farma 8

16.07.2024

16:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanojlovićeva otvorila dušu nakon prozivki da je iskoristila Matoru!

NISAM SPONZORUŠA! Anita posle napada PRVI PUT priznala: Sa 12 godina sam brala maline, posle porđaja pakovala kamione! (VIDEO)

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Starleta Anita Stanojlović je u subotu na superfinalu "Elita 7" osvojila prvo mesto i glavnu nagradu od 100.000 evra. Stanojlovićeva je osvojila preko 44 odsto glasova publike, a nagradu je posvetila svom sinu Alekseju.

Anitu su tokom "Elite 7" često optuživali da je sponzoruša i da je samo iskoristila Jovanu Tomić Matoru zbog novca. Sinoć tokom superfinalne žurke smo porazgovarali sa Anitom, a ona je odgovorila na ove optužbe.

- Vama ću prvi put da kažem, niko ne zna. Ja sam sa 12 godina išla da berem maline. Posle toga kad sam se porodila, radila sam u firmi muške poslove, pakovala kamione, fizički posao, hemija, dižeš tri kutije odjednom. Dupli kamioni, to je stvarno muški posao. To mi je bilo katastrofa. Nakon toga sam ušla ovde. Nije mi bilo teško - rekla je Anita.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Anita prvi put o teškim poslovima koje je radila

- Meni nije bitno da muškarac ima para. Aleksejev otac i moj bivši nisu neki bogataši, ja sam u nekim odnosima bila dominantnija, davala. Iako je Matora pričala da sam je iskoristila, stvarno nisam takva. Možda izgleda drugačije, ali ja sam stvarno skromna - dodala je Stanojlovićeva.

Anita nam je sinoć sa Anđelom Rankovićem otkrila i da li ulazi u "Elitu 8".

- Kod mojih je sve u redu, Anita to oseća. Alekseja nisam upoznao, tek smo izašli. Imamo mnogo obaveza i emisija, posle toga samo odmor. Veći odmor Kuba od septembra - istakao je on, a onda su otkrili da li ulaze u osmu sezonu, te je Ranković potkačio Jovanu Tomić Matoru.

- Ja ne ulazim u "Elitu 8" - rekla je Anita.

- Ja ne bih ušao bez nje. Nikad ne raci nikad, naročito kad je u pitanju ova kuća, ali videćemo. Matora će nam se svetiti, to je njena hrana za dušu - zaključio je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
dušanka

16.07.2024 18:11

PA JE ONDA SHVATILA KAKO JOJ JE NAJLAKŠE DA ZARADI NOVAC...SVOJOM LEPOTOM, TELOM...KAO SVE GLUPE I NEOBRAZOVANE OSOBE...