EVO ŠTA SE DEŠAVA U STANU IVANA MARINKOVIĆA NAKON FINALA ELITE: Tužna slika kida dušu, otkrio sve o POMIRENJU sa Jelenom!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivan Marinković otvorio dušu jutro nakon finala ,,Elite".

EVO ŠTA SE DEŠAVA U STANU IVANA MARINKOVIĆA NAKON FINALA ELITE: Tužna slika kida dušu, otkrio sve o POMIRENJU sa Jelenom!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Prošle noći Ivan Marinković zauzeo je deveto mesto u superfinalu "Elite 7", a on je jutro nakon podelio sa gledaocima televizije Pink prve utiske. Naime, Ivan je otkrio kako se sada oseća, kakav mu je osećaj bio kada je ušao u stan. 

Ivan Marinković je istakao da kada je ušao u stan je doživeo užasan osećaj, jer mu se vratio film i slike sa Jelenom Ilić Marinković, koja ga je prevarila sa Urošem Rajačićem

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ivan Marinković u Premijeri

 

- Jutros sam ušao u stan, bio je užasan osećaj, vratio mi se film od prošle sezone kada me je sačekala u stanu... Sinoć sam ušao kao u grob da ulaziš, mrak, tišina, stoje naše uspomene - rekao je Ivan na početku.

Ivan je priznao da li bi Jeleni pružio drugu šansu.

- Ja nisam smatrao da smo vodili lažni život, bilo je sve savršeno. Ako bude imala želju može da uzme svoje stvari. Nemamo više jedno drugom da kažemo, rekli smo i šta smo trebali i šta nismo. Slike ću skinuti sa zida, imamo još neke papirološke stvari da rešimo, da se razvedemo, da se ona odjavi sa moje adrese. Nikad ne bih dao drugu šansu. Ne bih mogao da je pipnem, emocije postoje, ali šansa da se pomirimo ne - rekao je Ivan u emisiji "Premijera vikend specijal".

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ivan Marinković u Premijeri

 

Ivan je prošel noći imao problem sa Žanom Omniom, nakon čega je otkrio šta se desilo:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Republika (@republika.rs)

 

- Čovek mi je otvoreno pretio, rekao je da će da me ubije i da me prebije, da me otkine od života. Ja ću sad odmah da odem u policiju pa ću da vidim šta ću da radim. Ja nisam kriminalac da sebe na drugačiji način odbranim. Šta god da mi se desi oni će biti odgovorni. Idem da podnesem prijavu, nadam se da postoji pravni sistem da on odmah bude saslušan i da ga uhapse da se vidi zbog čega mi preti - rekao je Ivan.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
djole

14.07.2024 19:18

Ivane smo polako, sta ce ti alkoho i Kopasnica, i jedno i drugo je opasno za tebe