DRAMA NA FINALU ELITE! Anđeli Šparavalo POZLILO, jedva je vratili u život! (VIDEO)

Autor: G.D.

Elita 8 | Farma 8

13.07.2024

22:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđela Šparavalo nije mogla da izdrži stres kroz koji trenutno prolazi!

DRAMA NA FINALU ELITE! Anđeli Šparavalo POZLILO, jedva je vratili u život! (VIDEO)

Foto: Republika

U toku je superfinale rijalitija ,,Elita", a portal Republika se našao na licu mesta u Šimanovicma. Ono što smo uspeli da zabeležimo jeste da je bivšoj takmičarki Anđeli Šparavalo naglo pozlilo, te je Stefani Grujić uskočila da joj pomogne. 

Naime, Anđelu je u stopu pratio misteriozni momak koji je brinuo o njoj, dok je Stefani dežurala ispred toaleta. 

Nakon nekog vremena, Anđela je izašla vidno bleda iz toaleta, ali nije bila raspoložena, već je samo uzela svoje stvari i otišla u studio. 

 

Tokom sinoćnje emisije "Finalna izbacivanja", Anđela Šparavalo je šokirala javnost otkrivajući detalje susreta sa svojom porodicom, posebno majkom Aleksandrom i ocem Aleksandrom, nakon napuštanja rijaliti programa "Elita". Anđela je istakla da su je roditelji ucenili da govori loše o svojoj bivšoj cimerki Bojani Pavlović, što je izazvalo brojne reakcije.

Ona se večeras ponovo pojavila na imanju u Šimanovicma, te istakla da se sada oseća veoma teško, posebno jer se nije čula sa majkom od sinoćnjeg haosa, kada se onesvestila iza kamera.

- U teškoj sam situaciji, ali pored svega, došla sam da sačekam Bojanu... Nismo se čule majka i ja, ona je mene ostavila ovde, otišla je za Aranđelovac. Ja sam prespavala kod Stefani Grujić, njena majka je predivna majka, zahvalna sam i njoj i Stefani. Dala mi je njene stvari i šminkala sam se kod nje, dok se ne snađem - rekla je Anđela za Pink, te nastavila:

Nisam se čula ni sa jednim članom porodice. Ja ne želim da mene neko deli na pola. Htela sam da popričam i da budem kod njih, oni su mene ucenjivali. Kada su bili reklame, ne znam da li ste videli kako je otac nasrnuo, povukao me je za ruku, oteo telefon i rekao mi je: "Kreni kući, ubiću te", ja sam otrčala kod Stefani i to je to. Naravno da se osećam teško, mnogo mi je teško.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading