MAJA MARINKOVIĆ OTPISANA! Šok-bomba za sam kraj rijalitija, ne postoji šansa da ona osvoji NAGRADU!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković gori od besa zbog ove informacije.

MAJA MARINKOVIĆ OTPISANA! Šok-bomba za sam kraj rijalitija, ne postoji šansa da ona osvoji NAGRADU!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Maja Marinković

Učesnice se uveliko spremaju u salonu, međutim javljaju se sitni problemi. Milena Kačavenda prebacila je Maji Marinković kako previše vremena oduzima šminkerki. Kasnije su nastavile sukob i zbog plasmana u superfinalu, s obzirom da je Maja već predvidela koje bi mesto mogla zauzeti, a Kačavenda joj je poručila da je presmešna, što je Marinkovićevu dovelo do ludila:

- Ti si stvarno ljankase. Do sad smo bile u dobrim odnosima, ali sad će situacija da se promeni - rekla je Kačavenda.

- Nisam - rekla je Maja.

- Šta hoćeš, da se šminkaš do devet? A druge žene? - pitala je Milena.

Kako se momenat proglašenja pobednika bliži, tenzija u Beloj kući sve je veća, a učesnici nervozni, jer se bore za vrednu nagradu i laskavu titulu, koju bi želeo svako.

Podsetimo, tokom vanrednih izbacivanja koja su se u proteklih nedelju dana odigrala na imanju u Šimanovcima od 30 finalista u rijalitiju je ostalo 20 superfinalista koji će se "do poslednjeg glasa" boriti za prvo mesto.

Anita Stanojlović, Anđelo Ranković, Aneli Ahmić, Marko Janjušević Janjuš, Marko Đedović, Lepi Mića, Jovana Tomić Matora, Miona Jovanović, Nenad Aleksić Ša, Maja Marinković, Stanislav Krofak, Bojana Pavlović, Milena Kačavenda, Jelena Marinković, Ivan Marinković, Uroš Stanić, Milica Veličković, Borislav Terzić Terza, Slađana Lazić Poršelina i Nenad Macanović Bebica.  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading