PROCURILI SNIMCI MILICE MITROVIĆ DIREKTNO SA IMANJA U ŠIMANOVCIMA: Najavljen neviđeni šou, ukućani ni ne slute šta im se sprema!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasila se Milica Mitrović iz Šimanovaca!

PROCURILI SNIMCI MILICE MITROVIĆ DIREKTNO SA IMANJA U ŠIMANOVCIMA: Najavljen neviđeni šou, ukućani ni ne slute šta im se sprema!

Foto: Printscreen/Youtube/BEOGRAD

Večeras, od 21 čas na kanalu TV Pink održaće se spektakularno superfinale "Elite", a Veliki šef pripremio je mnoga iznenađenja kako za učesnike, tako i za milione gledalaca koji će netremice pratiti isto, iščekujući ko će odneti pobedu u ovoj sezoni.

Direktorka zabavnog programa TV Pink, Milica Mitrović, oglasila se putem svog instagram profila iz Šimanovaca, podelivši delić atmosfere večerašnjeg spektakla. 

Naime, Milica Mitrović je ovom objavom potvrdila da su pripreme za večerašnji spektakl uveliko u toku, a ne sumnjamo da su pripremili velika iznenađenja.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Milica Mitrović

Nakon deset uzbudljivih meseci u Beloj kući večeras u 21 sat počinje superfinale "Elite".

Tokom vanrednih izbacivanja koja su se u proteklih nedelju dana odigrala na imanju u Šimanovcima od 30 finalista u rijalitiju je ostalo 20 superfinalista koji će se "do poslednjeg glasa" boriti za prvo mesto.

Anita Stanojlović, Anđelo Ranković, Aneli Ahmić, Marko Janjušević Janjuš, Marko Đedović, Lepi Mića, Jovana Tomić Matora, Miona Jovanović, Nenad Aleksić Ša, Maja Marinković, Stanislav Krofak, Bojana Pavlović, Milena Kačavenda, Jelena Marinković, Ivan Marinković, Uroš Stanić, Milica Veličković, Borislav Terzić Terza, Slađana Lazić Poršelina i Nenad Macanović Bebica.  

U sinoćnjoj, ujedno i poslednjoj finalnoj noći prvo je ispala Teodora Delić, a poslednji koji je napustio imanje pre samog superfinala bio je Uroš Rajačić koji je zauzeo 21.mesto.

Podsetimo, Miljana Kulić je samoinicijativno napustila "Elitu" bekstvom iz Bele kuće.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading