MIONI SE OKREĆE ŽELUDAC OD ŠA: Ne može da sakrije gađenje, on sve bizarnije zahteve ima!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ša ne prestaje da se bruka!

MIONI SE OKREĆE ŽELUDAC OD ŠA: Ne može da sakrije gađenje, on sve bizarnije zahteve ima!

Foto: Instagram.com/miona_jovanovic

Miona i Ša

Nakon što su se završile sinoćnje nominacije, Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović su se osamili u dvorištu, a reper je po običaju iznuđivao poljubac, koji je na kraju dobio. Kako su primetili ukućani i gledaoci, Miona izbegava razmenjivanje nežnosti sa reperom, koji ne krije da mu to fali, pa je ovo sada iznenadilo i njega.

- Vidiš kako možeš da me poljubiš, a jeo sam jajca - rekao je Ša.

- Pa, na blic mogu, a ne mogu kad jedem - povikala je ona.

- A na škljoc? - dodao je Ša.

 

Podsećanja radi, sinoć su učesnici Elite odgovarali na pitanja nekadašnjih cimera, pa je tako Vanja Živić upitala Nenada Aleksića Ša da li postoji granica u njegovom ponižavanju. Dok je on izlagao, Miona Jovanović se uključila, pa spomenula njegovu bivšu suprugu, Vanju Ignjatović, te poručila da je ona Nenadova karma:

- Reci mi da li postoj granica u tvom ljubavnom odnosu jer konstatno prostavljaš granice i prelaziš i koja bi to ila? Šta treba da se desi da bi prekinuo odnos? - pitala je Vanja.

- Sve ove gluposti koje sam preživljavao, žao mi je samo što nisam video njegov prilazak njemu njoj. Sve mi je bolesno, ali čekam napolje. Svestan sam da me zaj*bava i podj*bava. Ja sam to dopustio. Ja to da nisam dopustio, već par godina sam jako ranjiv i kad sam ušao ovde, a ona je uspela da prodre u ceo sistem. Sam sam kriv i sam sam dozvolio, može joj se. Ja idem do bolesne granice, pa me odjednom nema. Posle kreće mržnja od tih žena, pa pokajanje - pričao je reper.

- Ja da vidim da mene neko vrti bilo bi prijatno i doviđenja. Ja ne znam što se on tako oseća, može da kaže da se sprdam sa njim, kad me iznervira, pa mu odgovaram da ga iritiram i uvredim ga. Ja sve to radim namerno, ali da ga vrtim i da proživljavam boleštine... - dodala je Miona, a svi njeni cimeri počeli su da joj se smeju.

- Ja ću da odgledam ceo snimak iz hotela, neće me mrzeti. Nikad nisam ništa gledao, nije me zanimalo. Završi se pa idem dalje. Nećemo da pirčamo, samo mene neki detalji zanimaju - rekao je Ša.

- Možda se njemu sa mnom vraća sve ono što je radio ženi - dodala je Miona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
humanost sta to bese

07.07.2024 17:42

vise se nema sta reci osim da je ozbiljno oboleo ono je strasno gledati kako se covek muci, on se bukvalno raspada, ne mogu da verujem da mu nije pruzena hitna med.pomoc, sramota