RAJAČIĆ JE PRAVA ZVER, AFERA SA UDATOM JELENOM GA "PROSAVILA!" Uroš najavio novi skandal, Ivanu će se slošiti!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uroš Rajačić svima dokazao koliki je zavodnik.

RAJAČIĆ JE PRAVA ZVER, AFERA SA UDATOM JELENOM GA "PROSAVILA!" Uroš najavio novi skandal, Ivanu će se slošiti!

Foto: twitter.com/ZadrugaOfficial

Stefani Grujić sinoć je otkrila najveću tajnu Jelene Marinković, koja je, kako su ukućani obelodanili, bila intimna sa Urošem Rajačićem. Ivan Marinković je pobesneo zbog ove informacije, pa zatražio razvod braka, a Uroš ne prestaje da se šepuri zbog najnovije afere.

U razgovoru sa Markom Janjuševićem Janjušem i Lazarom Čolićem Zolom priznao je da je Jelena napravila grešku u odnosu sa njim i da će joj to tek postati jasno, a kasnije je najavio totalni haos po izlasku iz rijalitija, kada će se baciti u promet i svima pokazati koliki je zavodnik.

 

- Zverino jedna. U neke stvari sam verovao, u neke nisam, ali ti sad sve verujem - rekao je Zola.

- Šta imaš da mi veruješ, pa videćeš i sam - kazao je Uroš.

- Je l' to urođeno u tebi ili? - upitao je Zola.

- Šta da ti kažem, to je tako, brate moj. Videćeš tek kako je kad budemo izašli - rekao je Uroš.

Janjuš i Zola su se ludo zabavljali slušajući ga i koristili svaku priliku da se našale na njegov račun, ali on nije bio u stanju da shvati njihovu ironiju, pa je dodatno naglašavao da je u stanju da smuva svaku devojku koju poželi, ali da će toga svi biti svesni nakon završetka Elite, kada bude krenuo da izlazi i provodi se sa brojnim ženskim fanovima. Podsetimo, Rajačić je kratko bio u vezi sa Jovanom Cvijanović, a afera sa zauzetom Jelenom Marinković mu je definitivno nahranila sujetu, te ne prestaje da se hvali po imanju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading