UČESNICA ELITE PREKO NOĆI ZAVRŠILA U POLICIJI! Sprovedena u strogoj tajnosti na ISPITIVANJE, nadležni organi hitno reagovali!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izbila drama bivšeg rijaliti para!

UČESNICA ELITE PREKO NOĆI ZAVRŠILA U POLICIJI! Sprovedena u strogoj tajnosti na ISPITIVANJE, nadležni organi hitno reagovali!

Foto: ST/Nebojša Mandić, Printscreen

Bivša učesnica rijaliti programa "Elite", Sneža Kušadasi, nedavno je gostovala u jednoj televizijskoj emisiji, gde je otvoreno progovorila o svojoj vezi sa bivšim partnerom Darjanom Radomirovićem.

Naime, Sneža je istakla da je situacija između nje i Darjana eskalirala do te mere da je čak bila u kontaktu sa policijom. Izjavila je da su joj savetovali da podnese privatnu tužbu, ali da ona želi da izbegne skandal. Ipak, nije štedela reči kada je govorila o Darjanovoj porodici, tvrdeći da su svi "dno dna" i da se međusobno čuju, iako ih ona nikada nije upoznala.

- Stiglo je do policije. Rekli su mi da pišem privatnu tužbu, mogu ja da odem i sa svedocima i novinarima, ali ne želim skandal. Fino sam napisala sve kako jeste, smatram da lepa reč gvozdena vrata otvara, ali to nije pravilo kod njih - počela je Sneža, te nastavila:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Sneža Kušadasi

- Svi su dno dna, svi se čuju. Mislim na svog oca, sestru, kao i na Bahriju. Svi su u kontaktu, iako ih ja nikad nisam upoznala. Verovatno su se upoznali dok smo mi bili u rijalitiju. Istina je da sam ja tipovana od Darjana. Želeo je da prepišem svoje nasledstvo na njega, kako bi to vratio mom ocu i sestri. Postoji prepiska u kojoj Bahrija govori da je testament kod nje. Zajedno će da tuži sa mojim ocem, pa da to dele na pola. Meni je mama poslala tu prepisku. Tu se nalaze dokumenta, koja su bila u mojoj sobi, za koju je samo Darjan imao pristup. Verovatno žele da vide moj pad. Ja nisam ništa tražila, ali dobila sam. To je bila dedina želja. I dalje imam taj teret na leđima od ljudi i to je van svake pameti. Ne mogu nikome da verujem.

Sneža je takođe prokomentarisala i ljubavni trougao između Mione Jovanović, Nenada Aleksića Ša i Stanislava Krofaka, izražavajući uverenje da ta veza neće opstati. Takođe, iznela je svoje prognoze o pobedniku rijalitija, ističući da Anela ima velike šanse za trijumf.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Sneža Jovičić i Darijan Radomirović

- Mislim da će Aneli odneti pobedu. Nosila je rijaliti na leđima sa tom pričom, posle je krenula priča sa Janjušem. Iskoristio ju je i smatram da će se narod poistovetiti s njom - kazala je Sneža, te dodala:

- Rekla sam odmah da je došao tamo jer voli Mionu, a ona nije smela da razgovara jer Ša nije dao. Mislim da su se dogovorili, pare vrte tamo gde burgija neće. Miona i Ša neće opstati ni do prve rampe. Ona njega ne može očima da gleda, gadi joj se. Zaljubljena je u Stanislava od prvog dana.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Sneža misli da Aneli Ahmić pobeđuje u Eliti

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading