STANISLAV IZBACIO MAJU IZ PABA, ONA GA NAHVATALA SA ANELI: Neviđena drama na imanju, Ahmićeva se "spustila" na Krofaka!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković je primetila da Stanislav i Aneli flertuju, usledio haos.

STANISLAV IZBACIO MAJU IZ PABA, ONA GA NAHVATALA SA ANELI: Neviđena drama na imanju, Ahmićeva se "spustila" na Krofaka!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja i Stanislav

Tokom sinoćne žurke u "Eliti" Maja Marinković je nastavila da se ponižava i obigrava oko Stanislava Krofaka Pantere, koji na sve načine pokušava da je se otarasi i stavi joj do znanja da je totalno nezainteresovan i da od pomirenja nema ništa.

Podsetimo, Aneli Ahmić je bila razlog njihovog raskida, a Maja je i sinoć primetila da Stanislav obraća pažnju na Ahmićevu, kao i to da se Aneli neprestano ubacuje njima u razgovor, zbog čega je napravila novu dramu.

Odmah je to zamerila Stanislavu i skrenula mu pažnju na njene komentare, a on joj je stavio do znanja da neće tolerisati njene ljubomorne scene, najviše zbog toga što i nisu u vezi i nema prava da mu bilo šta zamera, ali Marinkovićeva je terala po svom i iznova se blamirala, što su primetili gledaoci, ali i sami ukućani:

 

- Ne budi smrad. Je l' smo se dogovorili - pitala je Maja.

- Jesmo - rekao je Stanislav.

- Veća sam od tebe - rekla je ona.

- Kad imaš te rolere - rekao je Krofak.

- To su versaće štikle, seljaku. Gledam i ne verujem šta sam sebi dozvolila. Ako sam ispala loša prema tebi, ti ne budi takav - rekla je Marinkovićeva.

- Aneli nam se ubacivala u razgovor, videla sam da dobacuje. Imam pravo da pričam šta hoću - nastavila je ona.

- Maja je užasna, Maja se blamira, katastrofa. Svake godine koji je bar malo gotivimo, ja ne vidim Majinu ulogu ovde, osim što je imala ulogu za tu svadbu. Užasno je sujetna, loše stvari rade po sebe. Miona mu je rekla da će mu sve vratiti i da će plakati, evo vratila mu je. Niste videli Mioninu uvežbanu naivnu facu, ona napravi takvu glumačku facu, toliko izbegava da pogleda u kameru. Poenta je da je posle četiri meseca obavljen razgovor koji je trebao da bude na početku, koji tada nije mogao ništa da donese. On posle četiri meseca umesto da bude nebitan, okrenuo je rijaliti naopačke - pričao je Ivan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading