ŠA SE IZOBLIČIO OD BESA, MIONA MU PRIREDILA HLADAN TUŠ PRED KRAJ RIJALITIJA: Reper zapomaže na sav glas, ovo neće izdržati!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miona Jovanović je razbesnela Nenada Aleksića Ša samo jednim potezom.

ŠA SE IZOBLIČIO OD BESA, MIONA MU PRIREDILA HLADAN TUŠ PRED KRAJ RIJALITIJA: Reper zapomaže na sav glas, ovo neće izdržati!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Iako su Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša navodno odlučili da ostanu u vezi do kraja rijalitija da bi videli hoće li u spoljnom svetu funkcionisati, čini se da je njihov odnos i dalje na klimavim nogama, a svađe su im sve žučnije. 

Dok su ukućani uživali tokom sinoćne žurke, Miona i Ša su se neprestano raspravljali, a Jovanovićeva je ponovo izbegavala da ga poljubi, što je repera dovelo do ludila s obzirom na to da je poprilično nesiguran u njene emocije i ne razume njeno hladno ponašanje, dok sebe smatra savršenim muškarcem i partnerom.

- Ovo ti je poslednji put da mi bacaš nešto, kao da imaš dve godine - rekla je Miona.

- Ti meni kažeš? Poslednji put ikad, kad krenem da te poljubim jednom u pet sati, da mi kažeš da imaš karmin, jela si kokice - rekao je Ša.

- Kad sam ti rekla za karmin? Nemoj da se*eš - Miona ga demantovala.

 

- Meni te traumetine i gluposti više nisu potrebne - rekao je Nenad.

- Poljubio si me 16 puta preko karmina večeras i ništa ti nisam rekla. Sad si me poljubio, rekla sam ti da su mi puna usta kokica - rekla je ona.

- Nisi, rekla si samo da si jela kokice - kazao je Ša.

- Ne ljubim se kad jedem - rekla je Jovanovićeva.

- Neću da se raspravljam oko gluposti. Hteo sam jednom da te poljubim - rekao je Aleksić.

- Poljubio si me i uzvratila sam - rekla je Miona.

- Koliko lažeš, to je neverovatno. Išla si unazad. Ti si u pravu, ja sam najgori i sve lažem - rekao je Nenad.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
lola

03.07.2024 13:32

Sa njim nesto duboko nije u redu 45 godina a samo bi se ljubakao sta je sa tim covekom manijak psiho progonitelj napast ljigav je preko svake mere ova mala samo sto se ne ispovraca od njega