DUŠICA JAKOVLJEVIĆ SE UŽIVO OBRATILA MIONINIM RODITELJIMA: Stiglo ZVANIČNO SAOPŠTENJE produkcije, OVAJ potez niko nije očekivao!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Dušica Jakovljević se obratila uživo u programu roditeljima Mione Jovanović.

DUŠICA JAKOVLJEVIĆ SE UŽIVO OBRATILA MIONINIM RODITELJIMA: Stiglo ZVANIČNO SAOPŠTENJE produkcije, OVAJ potez niko nije očekivao!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Voditeljka Dušica Jakovljević u specijalnoj emisiji "Elita" najavila je uzbudljivu vest o pokušaju produkcije da stupi u kontakt sa majkom učesnice rijalitija "Elita", Mione Jovanović. Ova neočekivana situacija izazvala je veliku pažnju kako publike, tako i samih učesnika.

U toku emitovanja specijalne emisije "Elita", gledaoci su imali priliku da saznaju da je produkcija rijalitija pokušala da stupi u kontakt sa majkom Mione Jovanović uživo u emisiji. Nažalost, uprkos višestrukim pozivima, Mionina majka se nije javljala na telefon. Ova situacija izazvala je brojna pitanja i spekulacije o razlozima zašto se majka učesnice nije javljala, što je dodatno pojačalo tenziju među ostalim učesnicima i publikom.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dušica Jakovljević

 

- Ako nas gledate, nećemo vas dugo zadržavati, želimo da čujemo samo Vaše mišljenje o svemu što se desilo - poručila je Dušica Jakovljević. 


Ovaj događaj dodatno je pojačao napetost u već ionako uzburkanom okruženju rijalitija "Elita". Sa emocijama koje su već bile na ivici, izostanak odgovora od Mionine majke dodatno je unapredio dramu koja se odvijala među učesnicima. Činjenica da je produkcija ovu situaciju prenela uživo samo je pojačala interesovanje gledalaca za dalji tok dešavanja.

Izostanak odgovora od Mionine majke pokrenuo je brojne spekulacije u vezi sa mogućim razlozima. Gledaoci i učesnici su aktivno diskutovali o tome šta bi moglo biti uzrok ovakvog ponašanja, a ova tema je postala glavni fokus razgovora u emisiji.

Uzbuđenje i neizvesnost koje su pratile pokušaj kontakta sa majkom Mione Jovanović dodatno su unapredili atmosferu u rijalitiju "Elita" i ostavile gledaoce i učesnike u iščekivanju daljeg razvoja situacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Bule

02.07.2024 06:45

Vi da bi imali gledanost gazite po mrtvims,olosi jedni!

Snezana

02.07.2024 08:16

Ova zena ne dozvoljava gostima da pricaju, stalno ih prekida. Kako je niko ne opomene? Hocemo da cujemo da gosti zavrse recenicu. Bilo mi je drago kad se vratila, ali pretera zena sa pricom. Ne zelimo nju da slusamo.

poyy

02.07.2024 12:42

Ova umetnuta i nametnuta emisija je smor smorova, ova kao dovodi ljude da se pretresa ono sto je vec pretreseno u par emisija i sto je jos gore opet je pocela da prica o sebi i da se obraca publici da je podrzi aplauzom. Normalno da nece ljudi da joj se javljaju na poziv jer je neobjektivna, neprofesionalna, kako vetar duva, svima podilazi vazno je da se ona sa svim gostima izljubaka kao da nije na tv nego na vasaru. Uzas od improvizacije.

Xena

02.07.2024 16:46

Voditeljka se unakazila operacijama,lici na neko cudo,da bog sacuva,Usput,jako je drska i neotesana dobice nogu sa Pinka,garant!