NAŠLJOKANI IVAN SPOPADAO ANELI: Takmičarka otkrila ISTINU, supruga mu poručila da je ALKOHOLIČAR!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve se saznalo uživo u programu!

NAŠLJOKANI IVAN SPOPADAO ANELI: Takmičarka otkrila ISTINU, supruga mu poručila da je ALKOHOLIČAR!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Takmičari "Elite" su juče dobili priliku da glasaju ko se od cimera najviše, a ko najmanje potrudio oko gala svadbe Mione Jovanović i Stanislava Krofaka Pantere. Svoj sud dala je i Teodora Delić, koja je otkrila da se Ivan Marinković napio, a potom muvao Aneli Ahmić.

- Najbolji Ša, a najgori moram da kažem da je Ivan Marinković. One je bio kontantno kod Aneli, grlio je i dolazio za naš sto - rekla je Teodora Delić.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Teodora Delić

Jelena Ilić Marinković je svog supruga nazvala alkoholičarem.

- Neki su bili ljubomorni jer su želeli svoju svadbu, pa nisu bili zadovoljni ulogama. Bolje da su dali ovim alkoholičarima Terzi, Ivanu, Matoroj i meni, nego što su sve zgrabili. Đedoviću je blam da igra, on je pun kompleksa i sve sabotira na svoj način. Mi smo se savršeno proveli, učestvovali smo čitam dan. Maja, Stanislav, Ša, on se pridružio nama i đuskao - govorila je Jelena Marinković.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Jelena Ilić

Anita Stanojlović je istakla da se najviše potrvdio njen dečko Anđelo Ranković.

- Hvala našoj armiji, mnogo smo se tresli. Osoba koja se najviše potrudila, ja ću da navedem mog dečka. On je broj jedan i nije koristio priliku za svađe, već je bio posvećen Mioni, meni i drugarima. Jelena nije igrala kolo, kapiram da je to zbog čukljeva. Kapiram da imaš probleme, čukljevi su odradili svoj posao - govorila je Anita Stanojlović.

- Mićo, svaka ti čast. Ja od tebe ništa manje nisam ni očekivala. Ša ću da izvojim, nagovarali smo ga sve vreme i videlo se da mu je zadatak teško pao i što Miona nije pored njega, ali on se potrudio i dao poslednji atom snage koji je imao - dodala je Lejdi Di.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
dušanka

02.07.2024 05:32

ANNELI JE ZLO U SVAKOM POGLEDU NIKO JE NE UZIMA ZA OZBILJNO