MIONA SE VRATILA U ELITU! Ša se zaleteo na nju, ona mu sve PRIZNALA!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miona Jovanović i Stanislav Krofak su se vratili u Elitu nakon medenog meseca!

MIONA SE VRATILA U ELITU! Ša se zaleteo na nju, ona mu sve PRIZNALA!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona Jovanović Stanislav Krofak vratili su se u Belu kuću, a onda je odmah otišla kod Nenada Aleksića Ša i poletela mu u zagrljaj. Nakon što su se vratili u Belu kuću, Miona Jovanović nije propustila priliku da odmah poseti Nenada Aleksića Ša. Njihov emotivan susret i zagrljaj izazvali su brojne reakcije među zadrugarima, ali i gledaocima koji su pratili ovaj trenutak.

Ovaj susret između Mione Jovanović i Nenada Aleksića Ša izazvao je živu raspravu među zadrugarima. Neki su podržali ovaj emotivan trenutak, dok su drugi izrazili svoje rezerve i sumnje u iskrenost ovog susreta.
 

- Je l' sve okej? Sigurno? - pitao je Ša.

- Da... Mislim je l' znate nešto? Pričali smo sigurno devet sati, imali smo komunikaciju oko igre istine, tuširanja i spavanja. Imali smo igru istine od 2 do pola 6. Imali smo odvojene masaže, odvojene delove soba. Masažu smo imali u sobi. Ja sam mu rekla da ide u sobu dok sam se masirala išla sam i ja - govorila je Miona.

- Neki kontakt? - pitao je reper.

- Jedino može da ti bude šta smo pričali, devet sati igre istine morali smo da pričamo. Došla je žena da mi radi nokte, normalno smo pričali o našem odnosu, šta se dešavalo, kako mu delujem - dodala je ona.

- Milion teorija mi je u glavi - rekao je Ša.

- Mislila sam da si možda raskinuo sa mnom ako je nešto izvučeno sa igre istine - dodala je ona.

Susret Mione Jovanović i Nenada Aleksića Ša definitivno je izazvao brojne reakcije među zadrugarima i publikom, a ovaj emotivni trenutak će sigurno ostati upamćen kao jedan od ključnih momenata u ovom rijalitiju.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading