ŠOK! Miona se skinula, ruka joj sva u MODRICAMA - tvrde da joj ih je ON napravio! (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fotka je obišla društvene mreže, a fanovi "Elite" su se podelili!

ŠOK! Miona se skinula, ruka joj sva u MODRICAMA - tvrde da joj ih je ON napravio! (FOTO)

Foto: Instagram.com, RTV Pink printscreen

Juče je u "Eliti" bio poseban dan. Na zahtev verne publike rijalitija, organizovana je venčanje i gala svadba Mione Jovanović i Stanislava Krofaka Pantere, zbog koje je Nenad Aleksić Ša danima ludeo. Miona i Stanislav su nakon venčanja otišli na medeni mesec u hotel van "Elite", gde su igrali "Igru istine" i jedno drugom sasuli u lice sve o čemu su ćutali.

Miona se u jednom trenutku svukla, kako bi je maser izmasirao, a kamere su zabeležile šokantan prizor. Naime, dok je Miona uživala u masaži, na njenoj ruci su mogle da se vide modrice. Fotografija je obišla društvene mreže i svi su se zapitali ko joj ih je napravio.

I dok neki sumnjaju da su modrice nastale tokom vrele akcije sa Ša, drugi tvrde da joj ih je napravio Lepi Mića. "Od Miće su joj modrice, non-stop ih je vukao i spajao", "Lepi Mića, jer je sedela sa Ša, pa ju je povukao", "Ma Mića joj je napravio kad je sedela sa Ša", "Ne, ovu modricu ima od ranije. Onaj psiho garant u krevetu je stiskao", "Modrice, ko ju je stezao?", "Tek je počeo Ša", samo su neki od komentara na društvenim mrežama ispod objave, koju možete videti u nastavku ovog teksta.

Inače, Miona je sinoć udarila na svog partnera.

- Da li si ti svesna šta dopuštaš sebi da ti se dešava u životu. Osoba si koja ima 24 godine, dozvoljavaš da se neko ponaša sa nepoštovanjem prema tebi? - upitao je Stanislav.

- Pa ne poštuje me, ali ni ja njega. Niko ne bi trpeo moje odgovore kad pričam o tebi - rekla je Miona.

- Tebi je veće nepoštovanje što me neko uvredi nego da imaš još nešto sa nekom drugom devojkom kao što si ti radio? On me više ne poštuje nego ti, da li to hoćeš da kažeš? - upitala je Miona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading