VANREDNI ULAZAK U ELITU! Otvorila se KAPIJA imanja u Šimanovcima, Ša PREBLEDEO u sekundi (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kreće slavlje u rijalitiju!

VANREDNI ULAZAK U ELITU! Otvorila se KAPIJA imanja u Šimanovcima, Ša PREBLEDEO u sekundi (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Kao što je i najavljeno, bivši rijaliti učesnik, voditelj i poznati šoumen, Bora Santana, ušao je na imanju u Šimanovcima, kako bi upriličio svadbenoj ceremoniji Mione Jovanović i Stanislava Krofaka koja se, na oduševeljenje milionskog auditorijuma, danas održava u rijalitiju "Elita".

Satana je, inače, na imanje ušetao sa orkestrom Mikice Gačića, čije je prisustvo dodatno podiglo atmosferu već na samom početku proslave.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bora Santana ušao u Elitu 7

Međutim, kako je kamera zabeležila, Nenad Aleksić Ša, mladin dečko, nije krio koliko mu je neprijatno na današnji dan, te je sve vreme na licu "nosio" kiseli osmeh, a mnogi su primetili i da je bled kao krpa. Podsećanja radi, on je izabrao da Mioni bude kum na venčanju, što je mnoge gledaoce šokiralo.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša Elita 7

Podsećanja radi, u toku nedavne emisije "Pitanja gledalaca", atmosfera je postala napeta kada je jedno od pitanja bilo upućeno Nenadu Aleksiću Ša, a koje se odnosilo na njegovu odluku da ne obuče majicu sa likom Stanislava Krofaka na momačkoj večeri. Ša je izjavio da bi bilo neprimereno da obuče spornu majicu, ali je istovremeno priznao da se oseća kao "najveći blam" zbog toga što se sam prijavio da Mioni Jovanović bude kum na svadbi.

Detaljnije pročitajte OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading