SKANDAL! Miona i Ša uhvaćeni u VRELOJ AKCIJI, objavljen PRAVI SNIMAK - Šta će joj roditelji reći na OVE KADROVE? (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Aleksić Ša uspeo je da dokaže da je imao vrelu ackiju sa Mionom Jovanović!

SKANDAL! Miona i Ša uhvaćeni u VRELOJ AKCIJI, objavljen PRAVI SNIMAK - Šta će joj roditelji reći na OVE KADROVE? (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša obeležili su rijaliti svojim turbulentnim odnosom. Miona smatra da je reper nju izdao jer je pred svima priznao da su imali intimne odnose. Ona strahuje kako njena porodica reaguje na ovu informaciju.

Miona ne može da oprositi Nenadu i trenutno je među njima "zategnuta" situacija. Ona mu danima nije dozvoljava da je ljubi i grli i svakodnevno se svađaju. Reper joj je poručio da neće ostati sa njom u vezi ukoliko ona nastavi tako da se ponaša. Sinoć su se pomirili, ali još uvek nisu uplovili u mirnu luku.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša

 

Ša stalno zamera Mioni što ima potrebu da za crnim stolom brani bivšeg dečka Stanislava Krofaka. Ona je priznala da se kaje što nije obavila razgovor sa Stanislavom kada je ušao u rijaliti i što mu se nije izvinila zbog načina na koji je prekinula njihovu vezu.

Miona je mesecima unazad tvrdila da nije bila intimna sa reperom, a onda je on javno progovorio o njihovim vrelim akcijama.

Sada je na društvenim mrežama isplivao snimak njihove akcije ispod pokrivača.

 

 

- Veliki blam i poniženje za mene. Zeznuo sam se, nisam hteo da budem kum. To je greška, ali ispoštovaću. Ljudi misle da ću praviti haos, ali neću, obećavam. Nemam oko čega da pravim haos, ovo je zadatak. Gledaoci žele da vide to, ali ja verujem u sve ono što sam rekao. Mi smo najrazdvojeniji par, to forsiraju - rekao je Ša.

- Pričaš da se Miona drugačije ponaša u krevetu. Zašto se onda sve to izgovara za stolom? Da li si srećan s njom - pitala je Miljana.

- Ja sam sa njom srećan, ali nisam srećan što sam u ovom prostoru. Naše svađe za stolom daju svima za pravo da gledaju to kako gledaju. Za to se ne ljutim, ali ja drugačije vidim i znam šta osećam. Nemoguće da ne vide nikakvu emocije među nama. Da nisam siguran u neke stvari, otišao bih - rekao je Nenad.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading