IVAN ANELI POMENUO ABORTUS, ONA POZELENELA OD BESA! HAOTIČNE SCENE U ELITI! Evo kako je Marinković branio Janjuša!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Starleta je napravila haos zbog jedne rečenice!

IVAN ANELI POMENUO ABORTUS, ONA POZELENELA OD BESA! HAOTIČNE SCENE U ELITI! Evo kako je Marinković branio Janjuša!

Foto: RTV PINK printscreen

Učesnici Elite Ivan Marinković i njegova cimerka Aneli Ahmić posvađali su se u dvorištu Elite zbog Marka Janjuševića Janjuša, a Ivan je izazvao haos kada je pomenuo abortus starleti, od čega se ona još nije oporavila. 

- Ja da idem kod njega? Ja bila na operaciji i čovek mi nije prišao. Mogu i ja sad da se ukočim. Ivane, sram te bilo - rekla je Aneli.

- Sve si u pravu, ali stvarno mu nije dobro. Janjuš je pitao za sve, nije mu bilo ni do čega i znam koliko se oko svega potresao - rekao je Ivan.

Foto: RTV PINK printscreen

Aneli Ahmić i Marko Đedović

 

Tada je Aneli nastavila još oštrije da proziva Marka Janjuševića Janjuša, za kog tvrdi da nema emocije ni trunku.

- Taj čovek je gotov za mene! Ne shvatate vi koliko je taj čovek sposoban da glumi, a ovo od juče tek nije normalno šta radi. On je u stanju da glumi i da plače, a da oseća skroz druge emocije - objašnjavala je Aneli, koja je bila van sebe, te je menjala boje zbog vikanja. 

Foto: RTV PINK printscreen

Aneli Ahmić i Marko Đedović i Ivan Marinković

 

Podsećamo, Aneli Ahmić pre nekoliko dana je uradila abortus i očistila plod deteta Marka Janjuševića Janjuša, što je izazvalo veliki haps kako unutra rijalitija ,,Elita", tako i u spoljnom svetu. Aneli je primila svu podršku porodice i mnogih ukućana, ali neki od bivših takmičara ne veruju u njenu iskrenost. 

Foto: youtube.com/printscreen

Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš

 

Naime, jedna od njih je i Jelena Batos, koja je vrlo često komentariše na Instagram profilu, što je bio slučaj i ovog puta. Jelena je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj se vidi da Aneli plače, jer se setila ćerkice Nore, a bivša zadrugarka nije mogla da sakrije surovo mišljenje, te je aludirala da Ahmićeva glumi sada kada sepribližio kraj rijalitiju. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading